home sweet home

nu sitter jag ny duschad i lägenheten. underbart! sitter med mysbrallorna och tofflorna som annakarin har gjort till oss. sötnosen.
 idag efter vi har hunnit med att handla och städat lite och dukat till i morgon. Nu kommer snart annakarin och tina plinga på dörren :o). jipppi.

nu sitter jag och tänker lite på vad jag ska ha för nyårs löfte?! varje år säger jag ..DETTA ÅRET SKA JAG HÅLLA DET. tror inte ett års löfte eller ett nyårs löfte är det bästa utan att bara GÖRA det!!! te x sluta röka på en måndag, jag ska börja träna på måndag, ska sluta äta godis osv...
får se hur jag ska lägga upp mitt löfte. jag tror inte jag ska ha ett årslöfte utan att först bli bättre på att bl a träna och äta mindre osunt. jag tror jag ska kalla det mitt nyårslöfte. så kanske jag får en nyårs kick och börjar träna massa. åå vi får hoppas på detta :0)



film kväll med päronen

idag va vi hos werran och carin på lacaza, även ida o lina va där. kul för w och c att folk kommer på besök på jobbet. vi blev bjuda på underbart goa pizzor. som alltid :0). TACK.  vi sa även hej då på en stund. tror inte vi kommer hem förrän påsk. men tiden kommer gå fort tror jag. eller hoppas jag.

nu har vi packat klart och vi har tre stora väskor + en rygg väska med oss. man kan undra vad vi har i dom, men som alltid, så tar man med sig för mycket kläder. sen har vi varit på gekås och alla julklappar och all mat till oss själva +  nyårsafton. som tur är så sa mamma att dom kommer upp till oslo om 2,5 vecka med våran nya tv. :0) då kommer dom även med resten av grejorna som vi inte fick plats med.  gott att dom kör oss till gbg i morgon. sen när vi kommer upp då blir det pynta lite till nyårsafton och städa. sen kommer anna-karin o tina vid 22.00 då blir det mys med lite mat o vin.


nu ska jag fortsätta se på filmen. ha de på bade

film o sushi


igår blev det äntligen sushi. hehe vråkade äta wasabi och tro att det va guacamole, det va mindre gott. men sushi blir det mer av.
igår såg jag,ida,werran och tina på slumdogmillionarie. SKIT bra om ni inte har sätt den så gör det.




dagen blir full med bl a packning , köpa mat till oss själva och till nyårsafton. sen ska vi till la casa och fika med tjejerna. sen hoppas jag hinner med fika med tina.


ny klocka

åå va jag är glad för min nya klocka. en mörkblå adidas klocka. tänkte först turkos men den får jag köpa till sommaren istället.

                     
vi va först istan idag och jag skaffade mig linser och sen åt vi lunch hos mormor o morfar.
sen tvingade tina mig till ge-kås. jag suckade mest för jag tycker det va mycket folk, men det gick ganska snabbt. martina skulle köpa en resväsk. nu är vi hemma och tindra håller på och sminka tina. Jättefint!!!

snart går bilen igen. då ska vi träffa werran och ida. ska äntligen få smaka sushi. spännande:)

                                                         
                              i morgon åker tindra hem till oslo. så nu dröjer det en stund 
                              innan vi ses. men inte lika lång tid som det gör för mamma o pappa 
                           

ha de på bade.

gott & blandat

igår va jag o tina i halmstad med pappa och vi fick köpt oss en Lcd tv.. sjukt gott ska det bli. det dröjer dok till februari innan vi får den. vi orkar liksom inte ta den på bussen upp till oslo.. hade blivit lite tungt + att den hade nog inte vart kvar när vi väl va framme. tryggare att mamma o pappa kommer med den i feb när pernillar har fött.
sen efter halmstad så stoppade vi på laxbutiken och åt med karin.martina och karin jobbade ihop på laxbutiken för många år sedan. så vi brukar ta åtbesök där varje jul. väldigt mysigt har det blivit. åk dit och ät, super gott. jag åt laxsoppan. skit gott!! sen åt vi laxbakelse. mumsfilibaba.

                 
                    
sen glömde jag att vi va på harrys i lördagskväll. vi va där med tess som oxå bor i oslo.
denna gången tog jag inte tigerwoken. nu blev det kyckling och potatisgratäng och det ångrar jag inte, även tess åt det. martina smaska i sig planksteck.



igår kväll så hade vi ännu en familje kväll. myspys!
vi åt ännu en gång väldigt go mat. det är gott att vara hemma och bli bjuden på go mat av mamma o pappa.
vi fick ett idol spel av richard o klara. vi sjung lite igår.. tindra blev super star :0)


                               


en go kväll

idag har varit en full packad dag. först så va vi hos jönsson och firade simon. där blev det serverat kakor och glas. va inte allt för sugen på kakor när jag är bakis. men det va trevligt att få träffa släkten.
sen efter det så åkte vi in till stan och fikade hos richard och klara. där va även klaras föräldrar och hennes bror.
himla trevligt va det. familjen knutsson är störts skön. :). klara hade gjort kladdkaka,  vid den tiden så va jag inte bakis längre, då va det helt ok att få smaska i sig av den goa kladdisen.
Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden
                                                            hittade tyvärr inget vanligt kort på lasse. hehe.


sen åkte vi hem och slappa en timme. sen åkte vi till harrys och åt med tess. martina åt planksteck och jag och tess åt kyckling med potatisgratäng. skit gott, om ni ska till harrys och äta så ta en av dessa. 
nu blir det film, men förtillfället är båda sofforna upptagna. där nere sitter mamma o pappa. här uppe sitter tom o pernilla. hoppas dom ska lägga sig snart ;)

natti natti

                                                                        

SLÄKT OCH FEST

igår va vi hos pappas bror i kinna. träffade släkten. alltid lika kul. synd att det inte händer så ofta. vi hade en kusinträff i somras. det va länge sedan jag hade så kul. har en rolig och galen släkt :0)




här har vi kusin barnen. underbara

                 

kvällens bilder.
här blir carin smstrackad av tjejerna.



här rullar duktiga åke, sen är det lite kort från festen. bl a carin med sin fina kamera. hon har
fin rosa och jag har likadan i turkos. 




efter vi va hos werran o johan så gick några till zetas och vi tjejer gick till bratt. typiskt att jag glömde ta kort där. menmen..
full och go blev jag och hade himla trevligt på dansgolvet. sen vet jag inte vad folket tog vägen men träffade klara och fortsatte dansa, sov till 12 idag men har lust och sova mera, men nu är det dags att åka iväg till jönssons och fira simons födelsedag.

ha en fin dag.


JULAFTONS KVÄLL


vi började kvällen ute med glögg o pepparkaker. här står vi ute vid en liten brasa. myspys
ikväll är vi 19st. mormor,morfar . våran familj. våran moster med barn och våran mormors med familj.


                             








är det någon som behöver tomte nästa år. så är det bara att ringa ..



nu är det dags att klä sig och sen åka till kinna. ha en fin dag

JUL AFTON

här kommer lite kort från igår och dagen händelse.
ikväll kommer släkten från mammas sida. hoppas ni har en fin julafton.






nu har vi sätt kalle anka. måste säga att det är lika mysigt att se på även om man är 26. hehe. gillar husvagns semstern bäst. vilken gillar ni bäst??


här har vi familjen eggers. tindra va lite mammig när tomten kom. men tomten va så snäll så.
bra jobbat klara :)
han gav oss bl a pengar, (ska köpa tv på mellandags rea ). sen fick vi bra ha grejor. handukar, redken shampoo,balsam. idol spel. tomtar. pajformar. sen kommer det mer paket. :0)





nu fortsätter julafton. vi hörs på annandagen. i morgon åker vi först till kinna och träffa pappas släkt och sen blir det fest med vänner :0)


god jul

vill önska en god jul. orkar inte lägga ut bilder. men det har varit en fin dag. tindra har kommit och vi har varit ute i snön och sen haft julklappslek.  i morgon kommer bilder.

       god natt och god jul

brunett vs blond

läste en av bloggarna på blogg.se. där stod det att anna anka hade sagt att det inte finns snygg brunetter.. ursäkt va sa du??!! är hon coco. (men sen om hon har sagt det eller ej är ju en bra fråga? ) har inte hört så mycket om den ankan. nu blir jag lite nyfiken.





här är några snygga brunetter :0)






jag diggar brunt. men jag passar inte lika bra i det som mina kompisar. har många vänner (hotisarna )med brunt hår :0).
jaja.. natti natti




ser det snö, det va ju roligt hurra!!!

Nu vill jag att tindra ska komma. vi ska vara ute i snön och åka pulka och ha snöbollskrig och bli barn på nytt. eller har iof aldrig lämnat barndomen.:0)



idag har varit en bra dag. vi va först på stan med werran o carin.lunchade på stantons. mums!
sen mötte jag upp ida och vi gick runt lite och sen har jag skaffat mig linser. ska bli gött att slippa se lika dan ut hela tiden. jag måste liksom ha glasögon, tråkigt, men ett måste! men nu blir det linser ibland.
Några tillfällen jag inte har haft glasögon på mig så har jag varit eller trott att jag va mycket fullare än vad jag va. inte så kul när man går förbi folk man känner,.hehe!






här kommer på några söta djur. bl a på söta åke som har blivit stor vovve. sen våra katter pisen o fritjof.



här har vi ida som leker med åke


Nu har snön landat och det är super mysigt men mindre kul att köra bil men men jag ser framemot en vit jul. hurra!! fick med mig att mamma va ute och skotta snö. bra jobbat mamma!



sen har familjen varit över hos våran granne. han fyller 65. massa grattis till kurt.

nu blir det filmkväll. ha en fin kväll


hemma kväll

vi har haft en lugn dag. underbart att inte stressa runt. vi fick ätit och fikat med werran på la caza. kosligt att komma på besök på la caza. (werran o carins jobb)
sen va vi en snabb tur på klockmaster och jag har äntligen valt ut en fin klocka som passar mig. klara ska beställa den så jag får den innan jag drar tillbaka till oslo. det blir en adidas klocka. svart/silvrig. 
                                        
sen har jag städat källaren. tänkte att jag får vara lite snäll mot mamma. martina lagade maten. ikväll gjorde vi ett prov recept som vi tänkte ha till nyår. smördeg inlindad fläskfele med bacon,svamp,. super gott!
                                                
                                        
 i morgon är det dags för oss att träffa åke(werrans hund ). sen ska vi träffa carin och även ida. så det blir en bra dag.fika och massa skvaller och lite shopping. FÅR INTE GLÖMMA SYSTEMET, DET ÄR ETT MÅSTE!!



                                    
                                      
underbara vänner :0)

nu ska jag,tina, mamma o pappa se på wallander filmen.
ha de på bade


mammas dagbarn

just nu sitter vi och blir " fina " av mammas dagbarn. dom vill så gärna sminka och göra vårat hår. så det får dom så gärna göra. Dom är så söta! en av ungarna sa att vi är bäst i världen. hehe =0). 


                        

igår hade vi tjejkväll med emelie,werran, jessica och marie och vi. det är alltid trevligt att träffas allihopa. det händer inte allt för ofta pga av att vi bor i oslo. sen vet man att dom alltid finns där. underbara vänner :0)
tack för igår.  jag glömde ta kort. typiskt. här kommer några gamla kort på oss. även kort på jessicas man och jag håller werran söta hund åke :)

                       Marie Bertilsson

nu ska jag hjälpa mamma och städa lite sen blir det fika på la caza med werran och antagligen carin.



julmys



nu har vi fått gjort grannen och till det hade vi klart julmusik. myspys! ovanför har vi bilder på blomstergrupper som mamma har gjort själv. måste berömma min mamma lite.


                            
         
ha en fin lördag, hälsningar twins

underbar dag








en galet kul kväll. :) här har vi a-k pappa och hennes kompis dan.



                              
                        tack för en super trevlig kväll. 
nu ska vi iväg och träffa lindblom.
  

HOME SWEET HOME

äntligen är vi hemma. vi har redan hunnit med att festa och kosat hos hos annakarin. Idag är man lite sliten men det va det värt. Nu har vi fått klätt grannen och den blev super fin. :0)
ikväll ska vi träffa lindblom och vi ska köpa massa onyttigt och vi ska bara ta det lugnt och det ska bli väldigt trevligt. 
försöker lägga ut bilder, men det funkar inte..suck!!!!! återkommer med bilder
ha en fin dag i det fina vädret


träffat siv

äntligen fick jag träffat siv. :) siv är en vän här i oslo. som jag har känt sen jag flyttade hit. vi har gjort mycket kul tillsammans.bl a ute och rest. ikväll fick vi snackat igenom vad som har hänt den senaste tiden, så det va himla trevligt. siv ska lämna oslo i tre månader och ut och resa.. (är inte alls avis,,)) hon ska tillbaka till några av platserna som jag och hon har varit på.(cuba,mexico,brasilien) sjukt kul.. jag vill........... oxå! 
dom resorna är mina bästa stunder i mitt liv.  nu ska jag lägga mig och drömma mig tillbaka...i morgon är det dags att åka hem till västkusten..jipppii!!

                                                          siv o jag
                                                      

tulum .mexico                                                               min vän siv :)

ååå saknar och vara brun. just nu är man en blekfis..


ny musik

är sugen på lite ny musik. så jag va inne på cdon. där fanns det många go bitar. te x leona lewis,rihanna, alice key.

                                      



  Rated R - Rihanna - Musik


förslag om ni har sportify

tidning freak

ligger i soffan och ser på bonde söker fru. orkar inte packa!
jag köpte mig några norska skvaller tidningar på vägen hem. men dom läser eller blädrar jag igen på 5min. men sen finns det ju andra tidningar som man gillar mer. ex ELLE . såg ett blogg inlägg hos elin kling.
Hon hade lagt upp elles omslaget för januari. jag diggar madde även viktoria. dom är bra på alla sätt.
ser framemot och läsa intervjuen med madde i januari.






æntligen ledig

då va man ledig i 2 veckor. JJJJJJJIIIPPPPIII!!!!
gick en stund på stan efter jobb och jag är nog den ända som inte stressar just nu. sjukt mycket folk i stan. springer in och ut i butikerna. är glad att jag inte behöver stressa. har planerat alla julklappar så det löser sig.

grattis martina. hon vann fs på jobbet. vilket betyder att hon har gjort väldigt bra jobb och hon vann två biljetter till latter. så hon och en jobbakompis ska gå ut och äta och sedan gå på en show på latter(latter betyder skratta på svenska)). hon har det bra. hon har vunnit massa resor med jobbet. hur kul som helst. :)




själv ska jag packa och städa.. hmmm vad ska jag ha med mig!!!!
ha en fin kväll

sista natten

Nu sitter jag hær och tænker. Detta ær faktiskt min sista natt,sen blir det två veckor semester.. sen børjar jag mitt andra jobb.

helt sjukt va gott det ska bli och komma hem. få træffa familj o vænner. har inte varit hemma sen i augusti. så det ær på tiden!! men tiden har gått vældigt fort enligt mig.

Nu nær vi ær hemma några extra dagar æn vad vi brukar vara så vill man ju planera och få med så mycket som møjligt. vi åker tidigt på fredag.
* stannar i gbg och shoppar lite. och æta lunch med sabine. :)
vidare ner till halmstad, dær vi ska træffa annakarin och då blir det mys och lite sprit. :)

* sen på lørdag blir det frukost med a-k. sen blir det dags att åka hem till fbg. træffa mamma o pappa.
dom skulle visst ha julfest så jag ska hjælpa mamma att færga håret. sen ville jag ut men det visade sig att folk redan hade andra planer så vi ska ha mys kvæll med veronica. :)

* på søndag blir det først gekås på morgon. sen hoppas jag någon vill æta lunch :). på kvællen blir det tjejkvæll med julklapps lek. med werran,emelie, jessica,marie, martina o jag. Vi ska ha våran årliga træff. =0)
* måndag o tisdag vet jag inte riktigt ænnu. någon som vill hitta på något ?

* onsdag kommer tindra o pernilla o tom :). då blir det familjemiddag
*julafton blir hos oss i år så vi behøver inte åka någonstans. Ganska skønt att vara hemma. På dagen blir det bara familjen. eller bara o bara. vi ær 8st.
sen på kvællen ..hmm ska vi se. våran familj ær 8 + mormor,morfar 2+ min morbros familj 4+ min fastersfamilj+6= 20st
* juldagen blir något liknande fast med pappas slækt. sen på kvællen blir det FEST med vænner =0)
* annadagen blir det oxå med familjen.

nu tog mina planer slut hehe!!
ser framemot och køra bil. ska bli grymt skønt och sætta sig i mamma o pappas bil och driva runt lite. har knappt kørt bil sedan augusti så det ska bli kul

jaja slut på onørdigt bloggande før denna gång. men vad ska man annars gøra en lugn natt som denna.
hoppas ni sover gott. //natti natti

glad lucia.

idag ær det lucia. førr va det vældigt mycket fokus på just denna dagen, men nu ær det tyværr inte så. Førr så sænde dom sverigeslucia på tv. Det kænns som lucian dør ut. men som tur så kommer traditionen fortsætta før barnens skull. Det ær så søtt med barn som får klæ ut sig till lucia eller stjærngosse el pepparkaksgubbe.

Hær i oslo mærker man inte att det ær lucia. min stora syster skulle iof kolla på lucia tåg med tindra. så det finns om man kollar upp det. kyrkorna ær nog fulla.


nu ska jag o tina ut och kolla lite julklappar. det ær skønt att affærena ær øppna. annars ær det så stilla och tråkigt på søndagar.


ps. igår blev det till slut bara en hemma fest. ingen orkade gå ut. men vi hade super trevligt ændå. :)

dags för fest.

                                       

    dags att använda mina nya skor. hehe bli kul och se hur detta kommer gå.första gången jag använder så högklack. menmen det ska nog gå bra.
                                

nu har millan kommit. sen kommer martinas jobbakompisar. så nu börjar festen
ha en fin kväll

puss på dere.


GRATTIS ERIK

                                           
                                       

DESSA LÅTAR ÆR NÅGRA AV DOM SOM JAG TYCKER ERIK GJORDE BÆST.

ps. japp jag ær idol nørd ;)

kändisar i oslo



Just nu är will smith och hans fru här i oslo. Han är däremot snygg hehe!!!!!
Sen är det många mer som ska sjunga. hela spektrum är fullt,. dom har konsert för fredsprisvinnaren.
f---n nu måste jag gå till jobbet.  ha en fin kväll.




IDOL

                                                          BLIR DET ERIK ELLER CALLE?????
                                     jag diggar båda. Dom har bra røster och kvaliteter som gør att dom  
                                     ær værdiga vinnare båda två.
                                     Detta året får dom gøra två cd skivor. den ena ska vara låtarna från alla fredags
                                     finalerna och den andra blir som vanligt.
                                      vem vill jag då høra mest av? det blir nog calle men blir lika glad om erik
                                   vinner før han har gjort vældigt många bra låt val. 
                                    lycka till...

                                     calle-erik
 ser oxå framemot att se agnes. Tycker hon har grymt bra røst. hoppas hon sjunger någon annan en release me. okej, den ær bra men jag hør den så ofta på radion eller på mtv. så det hade varit kul och få høra någon ny.
Måste sæga att hon ser grymt bra ut. køpte tidningen ELLE før ett tag sedan och jag blev grymt imponerad øver hur vuxen och duktig hon ær. Från agnes i idol till agnes nu ær stora steg.                                      
                I Need You Now, AgnesAgnes Carlsson Elle Sweden 2

hehe nu jag jobba eller jag ska stæda lite och sen ska jag se på beverly hils. hoppas ni sover gott. :)


nile city

   dom e så bra. la ut ett par klipp før ett tag sedan från nile city och skrev att jag hade lust och se dom.
Nu finns dom men jag ær inte i sverige. typiskt!!
        

                   


Vill ha ....

till jul och nyår vill man ju alltid ha något nytt och fint. Så nu sitter jag på jobbet och kollar på internet. hittar såklart massor. Men vågar man bestælla så hær kort tid innan jul? tænk om jag inte blir nøjd. tror iof att jag kommer hitta något hær i oslo. tænkte ta mig en tur på stan næsta vecka, då blir det dags att køpa julklappar.

 
                                                                NELLY.COM

                                     Vila - Attente DressKoola Anna - Monika Dress

                                     Soaked in Luxury - Hellith DressMina UK - Lauren Dress

                                                                       bubbelroom.se

                                     VILA Tariffa DressSelected femme Cloe Dress
slut før idag tack før idag//
                                     


obama får fredspriset.

har precis sett på när obama vinkar till folket från grand hotel. asså 17maj är ingenting jämföret med detta. Ni som har upplevt karl-johan på 17maj förstår lite hur mycket folk det är på karl-johan just nu. men dubbla den summan så har ni nog rätt summa som ville vinka till herr och fru obama.
Det är ganska coolt att han är här. men ställa sig utanför grand hotel i evigheter för att se obama vinka i 2min. hmm det gidder jag inte. så snygg e han inte hehehe!!!!!

mer än 2000 vakter har det varit idag. Martina sa att hon blev väckt av helikopter som har åkt runt i luften. Helt sjukt så stort detta är. Sen kan man ju diskutera om han är värd priset eller inte? jaja det orkar jag inte gå in på!!
familjen obama,


tråkig dag


idag har jag så tråkigt.. har börjat städa mitt rum, det såg ut som en svinstia. Skönt att få det gjort innan vi åker hem.
nu är det inte långt kvar till vi kommer hem till västkusten. Vi åker hem nästa fredag kl 8. Då ska vi åka till halmstad och träffa annakarin :)
har inte träffat vännerna hemifrån sedan i augusti. skit pomfrits va tiden har gott fort.
ska bli grymt kul och träffa er
Nu ska jag återgå till städning. musiken är på högvolym så nu ska jag bara resa mig upp från soffan.


fick veta precis att annakarin ska fira nyår med oss. jipppppi vad glad jag blev :)

ha en fin kväll. själv ska jag jobba och se på beverly hils.

mini dvd

Igår jobbade jag kväll , så jag va väldigt trött när jag kom hem. Så det ända jag gjorde va och äta och så ett avsnitt på how i met your mother. Sen la jag mig på mitt rum och somnade till F R I E N D S. När jag låg i sängen så hörde jag vänner från martinas rum. martina ser alltid på vänner innan hon lägger sig. Det är som hennes god natt saga. hehe!


Martina har tv o dvd på sitt rum, men jag har så litet rum så jag får inte plats med tv. Så jag har en mini dvd. Perfekt för mig,
Hur gott som helst. vaknade kl 6 innan klockan ringde. Är utvilade för första gången på länge.


dags att gå till jobbet. Idag ska jag ha möte med nya chefen. prata schema osv.

Ha en fin dag .


barack obama

Jag är inte så poliktiskt intresserad, så jag har inte mycket koll på vad som händer, men fick höra att USAs president skulle komma till oslo. Det är ju faktiskt väldigt häftigt tycker jag. Hörde att han hade hyrt hela grand. Det är ett antal rum vill säga. Han har såklart sjukt mycket vakter och personal med sig. Ska bli spännande och se hur torsdagen kommer se ut.

Nu ska jag till oslocity och möta tina. ska kolla läget lite.



Massa lek med tindra

Igår blev det inget utgång. Ändrade planer, så vi gick på bio istället. Luft slottet som sprängdes. Väldigt bra! Synd att det inte kommer flera. hade varit kul om det blev som beck o wallander. För det hade varit kul och följa lisbeth.

idag har varit en sådan underbar dag. är ledig, så jag njuter för fullt. Det va en stund sedan jag va ledig en söndag så det är grymt skönt. Att inte vara bakis är oxå ett stort +.

idag tog vi tåget ut till lörenskog och till stor förvåning så fanns det massa snö, för själv så har jag inte sätt någon snö. Det va väldigt mysigt.









idag har vi bakat pepparkaker och pysslat lite och Lyssnat på julmusik och massa lek såklart :)
Det finns inget bättre en att tillbringa sin lediga tid med tindra. Våran favorit person.



Nu ska jag se på film. ha en trevlig kväll. kramis

julmust

Just nu har jag så himla lust på julmust. Såklart så finns inte det i norge. konstiga normæn, som inte har julmust ;)!!
Sitter på jobbet och har nada och gøra. Så nu ska jag bjuda på gløgg och pepparkaker. Just nu så ær det full dans(synd att man inte får ta kort ) på gång och julmusik på høgvolym.

Nu ska jag gå och dansa med mina søta pasienter. ha en fin dag. :0)

om mindre æn 2 veckor så får jag dricka julmust. væntar man på något gott så væntar man inte førlænge.
Just førtillfællet så længtar jag efter
ex.  fika, fest, mys med vænnerna.

ha en trevlig lørdag

ännu en kos kväll :)

ikväll har vi haft emma o millan på besök. vi började kvällen med peppakaker och vinglögg. Sen blev det hamburgare och till dessert blev det marängswisch. Vi har självklart kollat på idol och jag tycker det va rätt som åkte ut. Ska bli kul och se på finalen nästa vecka. Vem hejar ni på??
jag gillar både calle o erik.

glömde ta bilder ikväll.

här har vi millan o tina.                                   emma o carro. carro va tyvärr sjuk . krya på dig carro!



Efter idol så har vi sett på sunes jul. vi har skrattat så jag fick ont i magen. Peter haber är bäst.




natti natti nu ska jag snart upp igen.. SUCK!!!

SNOPPLÖN

satt och läste en gammal veckorevyn med gynning på framsidan. Hon pratar om att vi tjejer borde ha samma lön som männen osv. Jag tycker det är konstigt att det fortfarande är så, att männen har mer än kvinnor. väldigt irriterande.  varför ar vi inte snopplön?

jag har har pratat med min chef och hon tycker oxå det är dags för högrelön. Själv så tycker jag att det är på tiden!!! har samma lön som en 20årig kille som har 2år erfarenhet. medans jag har jobbat inom vården i 11år. Man blir sååå arg. men som en jobba kompis sa till mig , säger man inget så händer inget. Så jag sa ifrån på ett emma sätt. jag tror kanske det fungerade. håller tummarna!
 hoppas det kan bli min julklapp från jobbet :) bättre än förra årets julklapp. vilket va en penna.

Pröva ni oxå. lycka till






KOS KVÄLL

ikväll blev det en trevlig kväll med tess och hennes kille och josse och jag, tina. Vi lagade hemmagjord pizza med svensk skinka på.. Hur gott som helst. här i norge finns det inte strimladskinka. väldigt tråkigt för oss som älskar svenskpizza. men vi va smart och köpte strimladskinka i söndags.

UNDERBARA TJEJER :)



i morgon är jag o tina lediga. ska bli grymt skönt.
ha en fin kväll och sov gott

lite bilder

från när vi va på fridays (några av nattvakterna ) och karl-johan mysbilder


i morse gick jag på karl-johan och jag måste säga att det är grymt mysit och gå runt och se alla lampor och julträdern och julskyltningarna i butikerna. sen står massa gatomusiker och sjunger jullåtar. En hög kosfaktor är det just nu.


nä nu hittar jag ännu en ursäkt till att inte städa.Typisktmig..

SOVIT

så skönt att få sova ut. Det behövde jag verkligen. Nu blir det städning och sedan kommer tess och vi ska äta hemlagad pizza.

en lugn natt på jobbet

Nu ær jag på jobb igen. Vi hade en trevlig kvæll på fridays. Go mat och gott sælskap, men tråkigt att jag skulle jobba nær dom andra børjade med sina drinkar. Får spara det till helgen.

Nu ska jag kosa mig med beverly hils boxen. 

Beverly Hills 90210 - Sesong 8 (7 disc) - DVD - Film

morgondagens schema.  Først ska jag hem och sova ett par timmar. sen ær det møte kl 2. sen hem och sova igen och sen blir det återigen tillbaka till jobbet. Suck, jobbigt att åka fram o tillbaka.
nattinatti

FRIDAYS

idag har jag tagit svininfluensa sprutan. Som tur så känner jag inga biverkningar. Så det känns bra.

Nu har josse kommit och vi håller på och laga paj och sen ska vi dricka glögg.  Äntligen blir det glögg!!
sen ska jag iväg och träffa jobbakompisar och vi ska äta på fridays. Vi blir 13st så det blir himla mysigt. En blandning av människor blir det. från 26 till 63.


josse har precis berätttat att hon ska flytta till Australien och plugga i ett år. Så häftigt att åka dit. Vi kommer sakna dig josse.
Nu ska jag göra i ordning mig.  ha en fin kväll.


RSS 2.0