En lugn helg

Denna helgen har varit en lugn och helt underbar æven om jag har jobbat natt. Detta pga att få jobba med hærliga mænniskor som ida och att det ær lugnt på jobbet skadar heller inte :). 


                  
Sen va jag på bio innan jobbet.
Såg Just go with it. Den va vældigt bra och rolig. :)

                       Just Go with It Poster


Melodifestivalen

Ikvæll va det dags før ænnu en kvæll med melodifestivalen. Jag hann precis se færdigt alla bidragen innan jag gick till jobbet. Jag tyckte att Nicke Borg va klart bæst. Jag håller på han i finalen. :)




Nu ska jag kosa mig på jobbet och hoppas på en lugn natt.. peppar peppar!!! sov gott.

Dags før ny mob

Nu har jag dragit ut på dette i ca ett halvt år. Jag har fått låna en kompis till Martinas gamla mobil. Det har verkligen varit kanon. Men nu har æven den laddaren slutat att fungera. Så nu kænde jag att det va dags att køpa en ny. Så det blir en HTC fast grøn. Så jag ska hæmta den på onsdag. Ska bli nice :0)


                         

Sindre 1 år :)

1 år har gott. Eller i morgon fyller Sindre ett år. En mysig dag med massa fina presenter och massa lek :)

Sindre 1år



Sötnos

Tror Tindra kommer bli en duktig dansare precis som mamma och moster martina va en gång i tiden.hehe..





coola sindre



massa lek blir det alltid när jag är på besök.

och martina



På fridays med jobbet

Vi va på fridays och hade en hejdå middag för Monica. Hon har precis slutat jobba på silurveien. Det va väldigt trevligt men jag hann knappt äta upp desserten förrän jag skulle till jobbet. menmen så är det och jobba natt.


Här har vi ett par nattvakter. Detta kortet är från nattvakts festen.Glömde ta kort dn kvällen.



Alla hjärtans dag

Kärlekens dag. Min kärlek ger jag till min kära familj och alla härliga vänner och även Oslo.





We will rock you

Förra veckan var vi på We will rock you musikalen. Kul att den har kommit hit till Oslo. Uppskattar verkligen att det kommer mer musikaler hit. Förra året va vi på Mamma mia här i Oslo. Annars har vi varit på några i sverige och som vår kära kusin har varit med i. Bl a Hairspray. Jag älskar att gå på musikal, man blir så glad och gillar man sång och dans så ska man se we will rock you. För den va väldigt bra. Martina har sätt på den i London med werran. Ser man den 2gånger så diggar man verkligen Queen och det gör Martina.

Först va vi ute och åt med Trude och hennes vän från nord norge.

Martina och Trude på resturangen innan musikalen.

En trevlig torsdags kväll blev det. Alltid kul att hitta på något mitt i veckan.





Dags för lite uppdatering.

Nu har jag nästan glömt vad jag har gjort i det sista, men ska spola tillbaka lite.. JUST D! Förra helgen va vi ett gäng som bestämde oss för att göra något annorlunda. Så det blev lazerdom. Hur kul som helst, det ska vi göra om snart igen. Vi sprang runt där och lekte och jag som fortfarande är lite barnslig tyckte detta va super kul. Vi kommer absolut göra detta flera gånger och då jä-vlar ska jag vinna... :)




Vinnar laget.

Sen efter Lazerdomen va vi hemma hos oss och spelade spel. Bl a galenpanna och så det kan låta. 
 




Vår kära fritjof

Så himla glad jag blev när jag fick höra att vår kära katt va tillbaka efter 2 veckor. Man tror självklart att något har hänt men nu är han tillbaka hos mamma och pappa. Han kosar sig och vill vara med hela tiden. Ligger på mammas mage och sover. hehe:o). Så nu är allt som vanligt igen.

   



Härliga jobba kompisar

Igår så va Cheryl och Nadia hemma hos mig och vi kosade oss med god mat och roliga historier. Det e så skönt att veta att man har bra människor runt sig på jobb. Jag jobbar både dag,kväll och natt och har fått massa goda vänner och vänner som betyr massa. Här har vi två av dem.

Stört sköna tjejer.




Har aldrig tråkigt med dessa på jobbet. :)
Cheryl du får kosa dig masse på resan.

lördagen

Då blev det lite kos med dricka och gott sällskap med Millan och Carro, Becka. Himla trevligt. Kvällen slutade med att jag,becka,carro gick ut och vi gick ut ganska sent så det va självklart lång kö, så vi hamnade på cafesör och tog en öl innan vi gick vidare. Vi satt vi ett litet bord men ändå fick man nästan skricka til varandra (japp,känner mig gammal ) jag tycker dom inte borde ha så högt på pubar.hehe, lite lägre iallafall. Disco självklart men pubar är oftast folk på för och kosa sig med f ex öl och sitta och prata med sina vänner. :) jaja jag trivs som fisk i vatten på både disco och pubar. men cafesör borde sänka .slut :)

Inga bilder så det får bli gamla goa bilder :)
Nu kanske tjejerna blir sura när dom ser denna bilden, hehe! men jag tycker bara denna e en kul bild.hittade den på facebook. :)


                
Alltid kul och se tillbaka på massa skojsiga ögonblick :o)

Tack för en trevlig kväll tjejer.



Uppdaterings dags.

Har glidit bort från bloggen lite. Lusten att blogga går upp och ner. Nu sitter jag på jobbet och passar på och blogga när det är lugnt.
Den senaste veckan har varit lite upp och ner. Jag är väldigt förskyld och hostar. Så jävla jobbigt, men hoppas host medisin och massa vitaminer i kroppen.Så ska jag bli bra igen.. peppar peppar!!

I fredags så hade vi mys kväll hos Sara och Nisman. Dit kom Frida och Jörgen och Isac. Så himla mysigt, Vi åt tacos och sen hade Sara lagat caramellpudding och sen även en annan kake. :)



sött mamma och dotter bilde.

Stålt pappa.

Vi kanske ses snart igen Isac. Den 17mars kanske jag ska sitta barnvakt. Det blir spännande :)






Nu tror jag att martina ska bli frisk.

Nu har martina varit på apoteket och hälsokostbutiken och nu hoppas vi verkligen att det inte ska bryta ut som det gjorde efter jul. Jag har heller inte varit på topp så det får bli lite vitaminer och skit för mig oxå :).
Nu ska vi kosa oss och se på massa afrikanska bilder från millans tur. Så det blir tapas idag oxå. Tur att man inte behöver ha samma meny när det gäller tapas
. Ha en trevlig kväll folkens


RSS 2.0