Grattis ;)

Massa Grattis till härliga Ida. Vi har känt varandra och varit goda vänner sedan vi gick i 5an. Härligt att ha gamla goa vänner här i Norge. :)



Idas härliga familj





Grattis ;)

Massa Grattis till Underbara Emelie :)
Härliga bilder på oss :)


Blåser lite....









Gott & blandat

Har gjort massa annat under dessa dagarna men mest har jag träffat familjen och varit hos mormor. Sen har jag hunnit med att fika med kusse Simon. Shoppat lite med mamma och lekt med tindra och sindre osv.




fikat med simon.


Köpt taklampa


Träffade tjej kompisarna ikväll. Super trevligt. :) Vi hade våran årliga träff och packe leken. Jag fick en sjal som var varm och go. :)






Juldagen


Underbara Gilbert :)

Fina klara och tindra


Tog inte så många kort på juldagen hos inge och ingla.
Men vi var hos Pappas bror och där var vi ca 25 pers. Har alltid kul med vår härliga släkt. :)


Några kort från kvällen. Vi var bl a hos veronica och drack och satt och pratade och kosade oss.
En super trevlig kväll :)

Veronicas trevliga jobba kompis.







Söta underbara veronica :)

Härliga tjejer



julaftons kväll

Julaftonskväll blev det massa lek och tomten med julklappar. Suppppppeeeeerrrrr snäll tomte i år :)


Pappa har alltid varit favorit bland barn. Han får alla barn till att skratt och oss oxå :)


Gissa vem som fick vara tomte!? Pappa fick inte på sig dräckten och pernilla,tom och richard, klara har ungar dom passar på och martina ville inte och mamma nja!hehe. Så jag ställde upp och försökte vara manlig.
Finns det några snälla barn!!!!!!! tre ungar och tusen packet typ! men vi har haft värre förr i tiden när alla vi och kusiner var små. hehe goa minnen! men fattar inte hur vi orkade med packet som tog över hela rummet. jaja tillbaka till denna julen.


Tomten diggar tummen upp :)


Försökte få ett fint kort på tomten och sindre. gick inte så bra ;) men kram fick jag :)



Fjärilsvingar fick hon av oss. Söta tindra :)





Senare på kvällen hade vi packeleken. Tindra fick mest 6or. tur i spel. Jag vann min egen och jag hade köpt blå drinkglas. hehe! Nu ser jag framemot att göra goa drinkar :)



Saknad

Kära morfar blev 85 år och gick bort på julafton. Han va en härlig och rolig morfar. Har många roliga minnen om när han skämtade och när han berättade historier om när vi var små.

Han hade 85 bra år :)


Lite fest ;)

Denna lördagen satt vi hemma hos oss och köpte take away från en thairesturang. Mumsigt! Sen såg vi på Så mycket bättre och efter det blev det utgång och efterfest. Skit va trött jag var igår. Sov inte så många timmar pga att jag gick inte hem från efterfesten förrän 8 på morgonen, men oxå för att jag skulle upp till frisören kl 13.00 Då blev det bara 3-4timmar, sen skulle jag jobba natt igår. Som tur va så fick jag vilat lite på eftermiddagen. Så nattvakten gick bra.

Jaja det va skönt att få tid hos frissan innan jul och få gjort lite ljusa slingor i håret. Gött och slippa utväxten :).



Jenny jojnade oss på förfesten.;) sen åkte hon och kakan hem medans vi fortsatte fest.



Besök hos en vän.

I fredags så var vi i Ås och hälsade med familjen torgersen. Super trevligt med god mat och vin. Sen fick vi träffa denna goa busungen Isak. Det va länge sedan sist. Så det va kul. :)


Längtar

På onsdag åker jag hem till falkenberg och det ska bli så underbart. Jag ser framemot och träffa ALLA! men denna sötnosen ser jag framemot att träffa mest. ;)







Söta Henri

I söndags va vi och såg på luciatåg med pernilla,tindra och sindre. myspys med en del avfamiljen. Ser verkligen framemot jul där vi får träffa hela familjen och släkt och vänner. LOVE IT! :)

I dag har jag haft fin besök av Henri o Monica. Monica fick han för 3 veckor sedan. Hur söt som helst. Vi pratade lite om filmen hudtricket. Så jag ska låna hunden någon gång och  förhoppningvis hitta mig en kille ;) hehe. Ni som har hund antar jag  vet hur det är, när man är ute och går och alla ska stanna och säger åååå va söt osv. hehe det tog en stund  för monica att komma hit. men ingen pudding denna gången hihi

Jag vll behålla honom. även om han pissade på mattan. hehe

 

Jakels i mitt hjärta :)

Vi började dagen med att ficka jenny till hennes julbord. Det va kul. ;)

Vi fortsatte julmyset hos  Emma och våran årliga julklapps lek. Sen blev det ut och dansa på dr jakels. En super duper kul kväll.
Jag va redo för fest med min nya klänning. ;)

Emma och filip har köpt lägenhwt och den e super mysig, Tog tyvärr inte så många bilder. Men här har emma julpyntat på köket. Sen hennes fina kylskåp. Man ser inte på bilden, men det är ljusblå. Då fattar man ju varför jag gillar det ;).
   


Masssa dans på dr jakels. Tröttnar aldrig på det stället. :)




Carro stod oh flörtade hela kvällen, så hon hamnade inte på bild. hehe



Martina hade liten julfest med jobbet.

Här har vi ett par av Martinas jobba kompisar. Medans jag och Emma och Jenny va i svea och handlade mat. Så hade dessa tjejerna julmys som jag sen jojnade. Det blev sen ut gång efter ett par öl. Super trevligt va det.

jul pyssel :)

Igår så hade tess med sig massa pyssel. Vi gjorde massa julkort. Jag har inte pysslat på väldigt länge. Så det var väldigt kul :). Tack Tess ;)

Vi kosade oss med god mat, pyssel och sunes jul. :)
Ullis fick äntligen smaka på chockladen vi gjorde ihop. :)


Tess fina julkort.


Martina valde lila på sitt kort. Jag valde blå. Surprice :)


Idag är jag ledig. Så nu ska jag njuta av min ledig dag :) :) :) :)

Hej mitt vinterland.

Då var första snön kommit. Bilderna är påvägen till mitt jobb. Det är mysigt med snö, men är glad att det dröjde så här lång tid. Nu säger jag välkommen vintern!



Julbak med vänner

En härlig söndag med julbak och glögg. Nu fick vi en rejäll dosa av julmys. Ullis gjorde goda chocklad kakor. Kristin och Claro och Martina gjorde pepparkakor. Sen gjorde martina även rocky roads och chocklad bollar. Då är frågan vad gjorde jag egentligen hehe. jaja jag hjälpte till med några pepparkakor :). Ni gjorde ett bra jobb för mina kollegor gillade allt. Inte så konstigt, när det är chocklad inblandat. Nu sitter jag här och njuter av glögg och chockladen :)





Kristin gör sina pepparkakor så fina.




Claro ordnade med glasyr till pepparkakorna.


Jenny hon kosar sig med glöggen.

Martina gör massa hjärtan till sina kollegor. Martina är snäll hon. :)


JULPYNT

Här om dagen så gick jag och Martina upp på vinden och hämtade ner lite julpynt + att vi fick två stora fina tomtar av mamma. Så vi satte i gång och pyntade. Varför vänta man så länge med julpyntet? Många sätter in granen två dagar innan. Själv vill jag hellre ha julfint innan jul och direkt efter nytt år så är det lika bra och få det bort.:)
 
Vi satte i gång julmusik och gjorde det lite fint med ljusslinga och några tomtar och en liten del av vår gran. Vi bestämde oss för att inte ha grann, men vi tog ner översta delen och gjorde den fin och satte den i en vas. Det blev lite myspysigt :)



Fjärilar såklart :)




Finns ett par fina jullåtar. Här är ett par som jag gillar och aldrig blir trött på. Sjung med :)




Fika med cillan

Hejsan hej. Martina frågade mig här om veckan, om jag inte skulle blogga lite mer. Då sa jag, nja,. kanske!
Jag skriver ju nästan aldrig vad jag gör och tar inte så mycket bilder. Kan beror på att min kamera inte funkar. Får bli flinkare med iphonen. :) Ska försöka blogga mera. Får se hur länge det håller. hehe

Jag och cilla var och fikade igår. Massa skratt och prat blev det :)


Glömde så klart å ta kort, Så här kommer ett par gamla kort från i bla kräftskiva, hoffmaestro och en vanlig onsdag. Har alltid kul med denna tjejen.;)
Klicka för att stänga bilden

En vanlig onsdag, varför inte ;)







vem vinner?

Jag tror på Amanda. Hon har en speciell röst och är cool på scen.
Här har vi en del av vinnarlåten. Ser fram emot att få höra hela :)



Robin har oxå en bra röst, Höga toner osv. men jag hade inte orkat höra en skiva med hans idollåtar men göra han en egen skiva, vem vet!? Amanda har gjort många låtar som jag vill höra om och om igen. Hennes första skiva hade jag lätt lyssnat på.
Nu är det slut på idol snart. Tror det blir Xfaktor istället. Kanske idol kommer tillbaka om något år när dom märker att xfaktor inte är lika bra. ;) men det blir kul med något nytt.


RSS 2.0