claro 30 :)

Claros 30års fest i lördags. temat va madmen och 60tal. Jag skulle till jobbet lite senare så jag klädde inte ut mig, men det gjorde många av dom andra.

söta och goa födelsedags barnet :)


Bl a emma och filip hade gjort sig fina, Sötisarna :)



jag hade redan gått, men jag gissar att filip håller tal.jag ä impad på att filip håller tal. Han höll tal på nyår till alla. Det va mycket fint han fick sagt :) Goa filip.




Vi hann med mycket på en vecka :)

vi hann även åka ner och träffa millan. Hon bjöd oss på födelsedag middag. Super mysigt. Det va länge sedan vi träffades pga att hon ha varit i argentina och rest lite. Men nu äntligen så ä hon tillbaka i halmstad. Tog inga kort men vi kollade igenom ett album som som jag och martina gjorde till millan när hon flyttade fån Oslo. Skit va kul att kolla tillbaka på bilde. Nu blir jag glad att jag har bloggen. ;) Vi träffade även annakarin. Det va väldigt kul, det va oxå sjukt längesedan.









Vi hade tjejkväll med emelie,jessica och marie. Marie ha precis fått en lite bebis till. En söt liten ebbe blev det. Super mysigt att träffas och prata igenom allt möjligt. Vi träffas nästan varje gång vi är hemma. Eller rättare sagt. Jul, påsk, sommar. :)





Fikk fikat med Linette oxå.Alltid lika trevligt. Men skit va kul att nästa gång vi träffas har det kommit en liten bebis :).




Hemma hos Lina och Jocke

Lördagen va vi först hos lindblom och festade lite och spelade spel. Sen gick vi vidare till lina och där va musiken på fullrulle och popquiz. Sen bjöds det på goa pinacoladas. eller lite starka va dom,;) men som sagt jag är inte den som säger nej till drinkar :) 


Vi träffade carin ett par gånger. Super trevligt. Sen fick vi massa roliga presenter. bl a bodylotion showergel osv. Sådant använder jag dagligen. Tack söta carin. :)






Jocke va duktig och gjorde ett popquiz. Andy är inte med på bild men han gjorde ett med filmmusik. Tycker det är kul med sånt, men är sjukt usel på spel. jaja den bjuder jag på :)





Denna kvällen va inte werran med, men vi hann och träffas senare den veckan och hade middag en kväll hos lindblom. Dom bjöd oss på go pasta rätt :)
                   Veronica Bengtsson

Av dessa sötnosarna fick vi sminkväska nagelack, martina fick öronhänge. Sen fick vi saker till toan. passade perfa till vårt badrum :)
 




Härligt med ledigt :)

Jag bloggar inte så ofta som ni märker men kolla in ibland så kommer det något inlägg ibland ;)

Jag och martina, pernilla, sindre och tindra åkte ner till falkenberg helgen innan påsk. Det va så härligt att vara hemma en vecka och riktigt njuta av att vara hemma och umgås med familj och vänner. Umgicks med mormor. :)


Vi var ute med barnen och lekte massa. Massa kos :)
image description
leka gömsel eller kurragömma ;)
image description

image description

image description

Sen hade vi påsk skattjakt. Dom fick godis och kläder som vi handlade i london.


image description
myspys.
image description
Syskon kärlek :)
image description
tindra lånade martinas smycken. hehe


Hon ær som jag, blir "alltid" bra på kort hehe
image description

Tindra är så söt. Hon kom en dag när vi gjorde ordning oss. Så sa hon, jag vill oxå ha krulligt hår som er, självklart fick hon det ;) sen ville hon självklart sminka oss oxå. Efter en vecka så blev tindra ganska bra på att sminka hehe ;)


Sen träffade vi brosan och klara och sötaste gilbert :)








RSS 2.0