En liten tur till sverige.



Idag tog vi en dags tur till grensen. Det har varit en sjukt rolig dag med cheryl o nadia från jobbet. Dom är sjukt roliga och om skratt för länge liv kommer vi bli sjukt gamla ;).
Cheryl sa att hon behövde tandkräm och toapapper. hehe pappret va lika stort som lilla cheryl. Så nu kan hon göra massa nr 2.


Det blev lite mat och dricka och lite cigg till andra vänner. Så nu ska vi klarar oss ett bra tag. ;)



Hoffmaestro i Falkenberg

Efter strandturen så åkte vi hem till mamma och pappa och grillade. Det är så härligt och komma hem och få mammas mat och pappas grillmat. Det finns inget bättre. Under dessa tre dagar så har vi grillat 2 gånger ;).

Fick även träffat våra härliga tjejkompisar Emelie, Werran,Jessica och Marie. Glömde ta kort men här kommer ett par gamla härliga kort från vår polen resa :)








Senare åkte vi hem till Malou och Kim. Vi drack och snacka och det var en super trevlig kväll. Alltid kul och träffa gamla vänner :o). 






På Grand i Falkenberg.

Alltid kul och träffa gamla skol kompisar. Här har vi bl a paulo.

Vi stod ute när Paulo kom och dansade med oss på hoffmaestro. Det va så varmt där inne så vi dansade        
ute på uteserveringen istället. Det funkade kanon.










Efter hoffisarna så gick jag o martina och veronica och åt nattamat. Sen va det hem och sova. Det va sjukt skönt att få sova ut för vi åkte inte tillbaka till Oslo förän kl 6 på kvällen. Anna va väldigt snäll och körde till oslo. Men innan vi åkte hem hann vi även träffa werran o carin en kort stund.;)




En tur till stranden.

Det va så fint väder när vi va hemma så vi åkte ner till stranden för att känna på sanden. Nästa gång vi kommer hem kommer vi bo i badhytten. Very nice ;)



Underbara falkenberg :o)




Köpte nya converse.. Hittade inga snygga gröna så det fick bli dessa istället. Dom passar perfa till mina sommarkläningar ;)







3 HÄRLIGA DAGAR

Har haft tre underbara dagar. Det har varit sommar så vi har fått gjort massa och haft det underbart i solen. Börjar med påskafton, dagen då jag kom till falkenberg. Jag åkte direkt från nattvakt så jag sov gott på bussen men jag trodde att jag skulle vara tröttare på kvällen, men som en kompis sa. Du är som en durasellkanin.hehe och det kan nog stämma.;) men även durasellkanin stoppar och det gjorde den igår när vi kom hem! Då kände jag att jag gick i slowmotion!

Bild bomb från påsk
   
När jag kom hem till fbg så var familjen ute och jag fick leka lite med tindra innan det va
dags och hoppa in i duschen och göra i ordning sig till kvällen.

Twins. Nu är vi inte så lika längre ;)

Sen åkte vi hem till werran på påskmiddag. Först så satt vi ute och drack en fördrink som va super duper god. Den drinken kommer jag göra många av i sommar. Men det sura e att pigelinglass inte finns i norge. men jag ska banne med hitta något liknande :). Super mysigt kväll blev det med plankstek utan planka men lika gott va det ändå. :)

Sen efter den goda drinken så gjorde vi maten ihop eller rättare sagt dom gjorde. hehe. Jag ville inte förstöra den goda maten med att lägga mig i. Så jag gjorde små saker som att kära tomater osv.
gick en tur med åka sötis istället. Så himla söt hund. ;)




            
Fick födelsdags present av sötisarna. Blev jätte glad för detta halsbandet.

Passar mig perfa :)
Martina likaså :)





Senare på natten var jag tvungen och börja dricka lite vatten..
jag blev allt lite full men som sagt det va inte första gången den veckan,hehe.

När vi skulle lägga oss så kommer werrans pojkvän johan hem från puben. Han är en skön och rolig kille. Lite senare kom även hans 2 kompisar och skulle sova här.
 
Det blev inte allt för mycket sömn denna natten men som jag brukar säga när man har haft en trevlig kväll.
Det va det värt. :)



GLAD PÅSK

                    

En kul kvæll.

Igår va vi hær och hade en super trevlig kvæll. Vi gjorde goda drinkar och satt och snacka. Sen gick vi ut och dansade på socialen.

Det går visst å ta fint kort æven med snus i munnen. Det ær ju bara att kolla åt andra hållet, hallå!! ;)
Det blir alltid dans på førfesterna. Vi førsøkte læra dom glow, men det ær inte så lætt, nær jag sjælv har glømt hur den går. hehe

Ida gav mig en internet sida som man kunde fixa och trixa lite med korten. Så fint det blev. Kommer bli mer sådana kort framøver. Det øvrekortet ær orginalen.




en liten slurk innan vi gick ut.. hmm snyggt!

Carro va oxå med men hon fångade jag tyværr inte upp på kort denna kvællen. men det ær något som hon ær glad før..men snart så ska vi till spanien och då kommer hon inte undan :o).
Hur kommer det sig att jag har ont i hackan. kan det va så att jag ramlade igår,, ajaj! jag har fått ænnu mer mærken på knæt. Varfør får jag mærken på samma stælle som jag ramla på i vintras. irriterande!

tack tjejer før en super trevlig kvæll. Mindre kul idag menmen det va det vært.


partysvensk

I onsdags så satt vi och plugga ocg ingen av oss va speciellt pluggsugna. Jag och Marianne bestæmde oss før att hellre ta en tur ut. ;o). En kul kvæll blev det men dagen efter va inte lika kul. Jag jobbade dag och bara få sovit i 2 timmar. menmen det va det vært. ;) Sov två timmar efter jobbet och sen va det dags igen.






Tack før en trevlig kvæll. :o)


En härlig dag.

Idag hade jag fri från skolan och då passade jag på och sätta mig på takterassen och sola lite men oxå plugga. För det behövs verkligen nu när examen börjar närma sig. :(






Ett par sköna bilder, från sista kvällen med millan.




Lugn helg

Helgen har varit en lugn och skøn. I fredags va Ida hær och vi lagade mat och kollade på Så ska det låta och spelade spel. På lørdags kvællen va vi ut och åt på peoples med Anna och dærefter vidare på bio. Vi såg på blue valantine. Skit dålig! Så gå inte och se den...

Denna helgen va en Vita helg och det behøver man ibland :) men den vita perioden slutar redan på torsdag för då ska jag och carro ut ;)
 Igår satt jag suttit på våran terass och pluggat + solat. Musiken va på høgvolym + lite ben & jerry, mums.
Kunde inte bli bættre och kvællen fortsatte med besøk från jenny och ida och vi invigde takterassen med god mat och trevligt sællskap. Nu fortsätter veckan med plugg på takterassen med massa sol :) Hoppas jag på för äntligen har vi fått vår egna nyckel till taket. Bara sådär 6,5 år sent men bättre sent än aldrig, :) Det blir många middagar där och för mig även frukost och pluggdagar.
Har glömt å ta bilder dom senaste dagarna. menmen senare i veckan blir det mer bilder och efter helgen får ni se om hela påsken. ;o)

Ha de.. ses snart ;)

    Idag är dagen som Millan flyttade från Oslo. Vilket vi alla tycker är väldgt tråkigt, men sen är vi oxå väldigt glada för dig millan att du har hittat nya utmanningar. så vi hoppas du kommer in på skolan. Annars blir det kanske fotokurs eller vem vet vad du kommer göra. Men det vi vet är att "det löser sig, det gör det alltid.(timbakto sjunger några bra ord ;). Du hittar alltd nya och roliga utmanningar. :o)

                     Michaela Enered  
Hon fick en ha de present från oss. Hon blev jätte glad för sitt fotoalbum som vi gjorde från hennes 7 år i Oslo. Det har verkligen varit kul och göra det. Vi har kollat igenom foton som man inte har sätt på länge. Nu är jag verkligen glad över att jag har en blogg. Så himla kul och gå tillbaka å se vad man gjorde förra året och lika så på facebook. Har fått sett många sköna minnen med alla underbara människor i mitt liv. Borde göra mer fotoalbum!

HOPPAS VI SES NÄSTA VECKA. ANNARS SES VI OM EN MÅNAD I SPANIEN.. JIPPPPPIIII!!!!






Ny Soffa.. Det va på tiden :)


Nu ær det længesen jag bloggade.
Har jobbat vældigt mycket. Skola, jobba, sova, plugga, sova, jobba, plugga, sova, plugga.jobb.


gamla soffan



bara lite sliten...






Om man sæger så ær soffan anvænt in till det sista. haha..
saken ær att vi inte har køpt soffa før nu ær før att man ska ju kasta den gamla oxå. men skeidar tog med den gamla soffan nær vi fick den nya. Gøtt mos.

Vår nya soffa..





Super god och det tycker æven millan som sover i den en vecka till. Sedan flyttar hon hem till halmstad :(. vi tycker sjælvklart det ska bli vældigt tråkigt men kul før millan som nu har bestæmmt sig och har søkt skola i halmstad. Blir spænnande och se vad som sker framøver ;o).




Emma Ekstrøms fødelsedag,

Har som ni ser inte skrivit på en stund. detta pga jobb, plugg. Hær kommer lite bilder från den senaste tiden.



Denna fina prinsesstårta lagade Emma helt sjælv.. sjukt fin.  och jætte god :)
Vældigt imponerad, hade aldrig klarat gøra det sjælv.




Besøk hos syrran i Lørenskog.

Førra lørdagen va vi ute i Lørenskog hos syrran och lekte med barnen. Dom ær så hærliga sindre och tindra.
Man blir så glad av att træffa dom :)

Bara sindre bilder denna gången.

















RSS 2.0