Gott & blandat

De andra dagarna har varit fulla av massa saker.;0) Bilen har gott i ett. men det gör inget för jag gillar att köra bil. Jag har som sagt inte varit hemma sedan i somras och i oslo använder jag inte bil. Så jag är bara glad av att köra bil igen även om vägarna inte är så roliga att köra på.
Jag har inte tagit så mycket kort på dom senaste dagarna. men vi har fikat med vänner och umgåtts med mamma o pappa. Sen har vi träffat tjejgänget och haft en trevlig sista kväll innan vi åkte till oslo.
Har varit underbart att vara hemma. Nästa gång blir till påsk. Då är det hoffmaestro som gäller. ;o). Någon som vet när påsk är nästa år???

Pappa och vår söta katt.

Sötisen nr 2



Juldagens kväll i halmstad

Alltid kul att komma ner till halmstad och träffa vår kära vän Annakarin. Det har blivit en tradition att komma dit på midsommarafton och påsk och nu va vi där på juldagen. Gillar traditioner :O)


Här har vi även therese och johanna, Härliga tjejer.



Till dom goa drinkarna spelade vi lite spel på vår tjejförfest. Så vi tyckte att så det kan låta passade väldigt bra.
Det va väldigt kul spel.




Äntligen fick vi träffa annakarins kille. Kul att se dig lycklig gumman :)



Juldagen i varberg. bild bomb ;)

Juldagen har vi ännu en släkt träff som verkligen är uppskattat. Det är alltid lika kul att träffa hela släkten :o)
Massa härliga personer, Kusiner, kusin barn, faster,farbroder och deras respektive. Det blir en heldel folk på både julafton och juldagen. Som ni ser på korten. ;)

Även denna dagen va det super god mat. Men vi slapp julmaten och fick kalkon och kyckling. Till dessert hade mamma gjort en dajm glasstårta med mandelbotten. Allt va super gott.












Är glad att ha en stor och underbar släkt :0)



Söta alfred. Han va poppis denna kvällen ;).

Jag tycker alltid det är kul med barn. Ingen överraskning där hehe.
Det tycker även klara. Hon och vår bror richard ska ha en liten till sommaren. Vilket ska bli super kul.
Vi blir fastrar och mamma o pappa får barnbarn hemma i falkenberg. 2011 blir ett bra år :o)

nyblivna föräldrarna jessica o stefan.


Tack för en trevlig dag ;o)

Julafton;)

Nu har vi kommit hem till Oslo igen efter en underbar jul. Har självklart tagit massa kort från julen. :)
Dagarna har varit fulla av familj och vänner kos. Underbart att vara hemma i Falkenberg :)
Men även gott att komma tillbaka hit. Home sweet home. Inte dumt att känna sig hemma på två ställen.


                JULAFTON 
På julaftonsdag så var vi hemma hela dagen. På kvällen så va vi hos vår moster och kusiner. 
På dagen såg vi på tomtar och troll eller vad den heter. En härlig gammal klassiker.
 
 Fjant är den roligaste av dom alla..:o) 


Mormor och morfar har varit snälla i år. Dom fick mest julklappar :)




Alltid kul och träffa släkten :o)





jul jul strålande jul.


Vi har hunnit med mycket idag. Vi har lunchat med veronica och då passade vi på och äta pizza hos werran. Så gav vi dom en liten julklapp som ska ge tur i 2011 :o)
Sen har jag hunnit med tandläkaren och ge-kås och en trevlig kväll med karin. vi lagade god mat..:)

Har haft en mysig kväll med god mat och spel med karin.

Vi spelade galen panna ikväll. Ett spel vi kan rekomendera. 

Tack för en trevlig kväll karin.


En bild på bussen hem till sverige. Sov väldigt gott med sverige mössan som vi fick av emma. och ögonbindel,. hehe.Det fanns ingen diskret färg, så det fick bli en färgglad med prickar :). Det va nog många som fick ett gott skratt när dom så mig sova så här..

det ska jag även göra snart..

God jul på er och hoppas ni får en super duper fin jul afton :o)



Snart jul

Nu e det snart jul och i morgon åker vi hem till falkenberg och stannar en vecka. ;)
Ska bli så goooottttt!! :)

Hær om veckan så va martina hos syrran och bakade pepparkaker med tindra. Så hær går det nær martina och tindra leker med mjølet.



I søndags så var vi æven dær och hade en mysdag. Den bestod av lite shopping och dans uppvisning på ett køpcenter. Sen åkte vi hem och klædde grannen och Tindra fick øppna julklapparna från mig och Martina. Hon blev såå glad. Hon fick massa søta klæder och två hæstar. Alltid kul att ge presenter till søtnosarna. Sindre fick ett par tuff jeans och en fin kofta. Han kommer vara så søt i den. Kommer sakna dessa trollen i jul. menmen som tur e så træffas vi ganska ofta.


Batteriet på kameran tog slut nær jag skulle ta massa bilder på myskvællen. Så typiskt!!
så hær kommer ett par andra bilder från deras dag ute på isen.







Tindra kommer bli eller ær en tuff tjej som vågar allt.

En lugn vecka.

Denna veckan har vi haft besök av först Tess och sen av Siri. Glömde ta kort dessa dagarna. men alltid kul med besök ;o).
Annars så hade jag prov i tisdags och jag hoppas självklart att det gick bra, men när man har skrivit klart och är påväg hem så kommer jag på några grejor jag glömde.. Så typiskt!menmen

Nu är det fredag och jag ska till frisören och fixa utväxten. Sen ska jag jobba kväll med Nadia.Alltid kul att jobba med henne. För hon har alltid massa kul att berätta. Så ikväll och i morgon blir härliga dagar på jobbet. På söndag ska vi till Pernilla och ha en liten julafton och ge våra julklappar till Tindra o Sindre. Ska bli så mysigt, jag längtar sååå. Kommer sakna dom trollen i jul, menmen träffar dom ganska ofta ändå, så jag ska inte klaga. Så jag förstår att mamma o pappa väljer och fira i Oslo detta året. Så dom får träffa barnbarnen :)

Ni får ha en trevlig fredag.




spelkväll

En ganska lugn helg har det varit. Jag har jobbat o pluggat, men i lördagskväll tog jag en pause från böckerna och va ute och åt med vänner. Vi va på ett ställe som heter tullins och det rekomenderar jag stark för er som bor i Oslo. Väldigt god mat för ett bra pris. Efter maten så gick vi till Emma o Filip och drack och spelade spel. Det va sjukt kul spel. Ska köpa mera spel på gekås när jag ska dit. För det är väldigt trevligt med spelkvällar när man inte har lust och gå ut på puben. Jag kommer inte ihåg vad spelet heter men kul va det.


Ha en fin måndag


Här kommer ännu en från sunes jul som ni kan skratta åt. :)

 

Fredags kos. :)

Nu är det snart dags för Idol finalen och vi brukar ha fredags kos. Emma kommer snart hit och vi ska köpa pizza. För ingen av oss orkar laga mat och sen kommer vår kusin Simon med tilltugg. Sen har vi även marängswich. Mumsigt! :)  En skön fredags kväll helt enkelt.

Vem tror ni vinner? Den som gör vinnarlåten bäst tror jag vinner. men jag hoppas på jay.
Jay och Minnah tävlar mot varandra i Globen. Foto: Stella

 just nu hör jag på Rixfm webradio.Det e nice att kunna höra lite svenskt här i Oslo.
Nu är det titti och benji som pratar. Dom e stört sköna tycker jag. Jag gillar även rixmorgonzoo men så tidigt är jag aldrig uppe..hehe!

           
http://www.rixfm.com/webbradio/webbradio.php




plugg, plugg och lite mera plugg

Igår hade jag besök av mina kära kollegor Monica o Ida. Jag behövde lite hjälp och då är det bra att ha Monica som kan veileda oss ;o). Men först ville jag vara snäll och bjöd på mat och rödvin. Jag är egentligen ingen rödvinsdrickare men det är faktiskt gott till mat. Gillar det mer och mer!
Vi fick diskuterat lite om anatomi och om olika tiltak som vi borde göra i olika situationer, hehe!;)

Igår så började jag och martina sätta upp grannen och sen kom monica och hjälpte oss. Det behövdes för jag o martina är inte så långa så det va gott att få lite hjälp från en som når till toppen av grannen.hehe

Jag kände mig lite som rudolf i sunes jul en stund. Allt pynt och speciellt ljusen låg i en röra. Nästan som deras.. hehe. Här kommer ett klipp från när dom klär grannen. Sunes jul är en favorit av alla julkalenderna. Mycket skratt.:o)





så här blev det till slut. Nu blir det myspys på kvällarna med julmusik och tända ljus våran fina plast grann.


 Nu ska jag fortsätta plugga. En lite pause måste man ha!



martinas jobbfest

Martina hade jobbfest i lördag och dom hade som vanligt kul ihop. Dom hade en julklapps lek så alla fick en julklapp för 50kr. Vi brukar alltid göra det dagen innan julafton med familjen. Det är en bra lek som man kan göra med familjen eller med vänner. Man köper en julklapp, sen ska man slå 6 på tärningen. Den som får 6 tar en packe. sen när alla har fått en, så sätter man klockan på kanske 10 min eller nått. För när man väl har öppnat alla då börjar leken på allvar. ;)


detta är någon annan lek,


fina tomtenissar








Sen blev det massa dans. ;)










En lugn kväll

Lite plugg må det bli, men annars är en lugn kväll för mig o syrran. Vi ser på Annie musicalfilmen, Det va många år sedan jag såg den, så det är kul och sjunga lite. Vi kan liksom inte låta bli och sjunga! ;)



Fick jul kort från vår kära stora syster m fam. Så himla kul och få något roligt i posten.


julbord med jobbet

I fredags-lördags så va vi en tur på danmarksbåten med ett härligt gäng från jobbet. Vi har varit på båttur förr och denna gången va det minst lika kul. Något som vi är eniga om är att det som sker på Danmark stannar på danmarkbåten. ;)

Monica är redo för julbord på danskebåten ;) 

och jag oxå. Som vanligt är jag redo för fest. :)


Bättre rumskompis finns inte. ;)


Härliga människor :o)



 Ola trivs bra med cheferna.




Massa dans blev det ju såklart..










Monica hade ordnat öronproppar så vi slapp höra på den förbannade högtalaren. När man somnar kl 06. så vill man inte höra någon "tanta" ropa ut att nu är vi i danmark på 5 olika språk.


Tack till alla som va med på båturen. Lika kul som vanligt ;o)


Dags för julbord på danskebåten.

Då va det dags igen och åka på båttur med jobbet. Sist så skulle vi på seminartur och vi hade super kul!
Hoppas på repris! fast utan seminar denna gången.. ;)
Det blir en kanon resa.



Klicka för att stänga bilden


Hoppas att chefen följer med. Sist jag pratade med henne så va hon kanske tvungen att jobba i morgon. pga att det inte fanns nok med folk. Några ska med på båtur och några är sjuka. Så vi håller tummarna på att det löser sig! det blir inte lika kul utan chefen.
Klicka för att stänga bilden


ingen kommentar bara *LER*



Ska bli spännande och se hur julbordet ser ut,För några år sedan så va jag på¨julbord på båten med andra och då satt jag och åt kräfter och hade en kräftskiva hehe!så jag hoppas det finns massa havsmat. Jag är inte så sugen på norskt julbord. men dessertbordet är ju aldrig fel ;)




Synd att jag ska direkt på jobb i morgon.. menmen det löser sig :)

Hoppas ni får en trevlig helg.

Jul musik

Idag är det 1 december och då börjar dom spela massa jul musik i butikerna. Jag tycker det är super mysigt och gå runt och höra och sjunga lite i butikerna.:) Men sen kan jag förstå att dom som jobbar i butiken tröttnar väldigt fort!På musiken och min o martinas sång. hehe


jag har många favisar, men dessa är en gammal favorit och en ny favorit.


RSS 2.0