Nabokos

Idag har jag haft en LUGN dag.Underbart!! Ikväll tittade millan förbi och vi lagade äppelpaj och sen blev det lite avslappnings massage med lugn musik. Stackars millan har haft migrän så hon behövde lite antistress och massage. Det värkade hjälpa. Så hoppas millan slipper migrän framöver.


Sen hittade dom en look a like till mig. Jeg vet inte om jag håller med. hehe! Jag har haft många smeknamn när man va yngre. Än av dom va självklart pudel. hehe

     


I morgon är det dags för våran sthlm tur. Ska bli skönt att komma bort lite och kosa sig. Ska bli väldigt nice!


ha en fin helg. :0)

MASSA GRATTIS

               Till kära Siv som fyller 28år idag. 

   
   
Vi har så himla många roliga minnen ihop. Te x resorna vi har gjort tillsammans.
                       En av mina bästa stunder i livet.


Halv 8 hos mig

Då sitter vi även idag och ser på halv 8 hos mig. Så himla kul att det är i falkenberg.
Min brors tjej Klara har med sin pappa Lasse och då blir det extra kul och se så klart. Igår va det hans tur och laga mat och jag tycker han skötte det jättebra :). men blev sur på tv4 att inte johan örjansson fick vara med i programmet.

Bra jobbat lasse man :0).


hehe. här har vi lasse och gerd. Sköna människor  :0)
Klicka för att stänga bilden
             
Helge skog gör ett suverent jobb med att få programmet til ett humorgrogram. Det gjorde även lasse tyckte jag hehe.
                      

Nu sitter jag och ser på idol och där är simon med och sjunger. Hoppas han går vidare och få visa att han är grym. Jag träffade han på min vän fridas bröllop. Där sjöng han sjukkkt bra! Lycka till simon.

tyvärr gav han väl lite för mycket. så jag har funnit 2 favoriter . daniel& jay
 


Jay rock killen e grym ass.  Daniel han hade e slagt james blundt röst








Baby shower för Frida.


Här har vi dom sköna tjejorna som kom till oss igår och hade en trevlig babyshower för frida.

 
 
               

Silje kom direkt från plygplatsen. Hon hade varit i franrike ett par dagar. Så himla nice det hade varit och få sig lite sol. Eller vad tycker ni på detta kortet,, ser ut som ett spöke hehe!





Alla hade varit så duktiga och fixat lite mat var, så det blev super gott alltihop. Här ser ni några tips om ni ska ha tapas någon gång. Vi hade bl a Fisksoppa,snittar,fuccaiebröd, Svamp med fyllning,scampi,kycklingvingar,köttbullar i sås,


  

 Självklart så blev det lite GGGGLLLLOOOWW och wakawaka!! Kommer aldrig tröttna på dom låtarna. Dom väcker massa goa minnen som får mig att le MASSA! Sådana låtar finns det gott om. Vad hade vi gjort utan musik.
Skit va tråkigt man hade haft det!


Här har vi bebisens presenter. Han kommer bli såå glad ;)

          och mamsen o papsen blev jätteglada.


   


         VI VILL TACKA TJEJERNA FÖR EN TREVLIG KVÄLL. ;)
             Sen önskar vi frida lycka till :0)
                      
       






baby shower

Då va det lørdag och det ær dags før baby shower før frida. Jag har aldrig varit på det før men kul blir det och se alla igen. Har inte sett dom flesta sedan brøllopet i juli. Det blir en trevlig kvæll. Det blir tapas til mat. Alla ska ta med något. Så det blir spænnande :).Sen blir det cheesecake till dessert. Mumsigt! Till detta ska jag dricka goa drinkar. ingen som sæger att man ska vara nykter bara før mamman ær det :0)



                  
Ikvæll blir det massa gavor och babysnack. Vi vet redan att det blir en kille och han ska heta isac. :)

Igår så fick jag pluggat lite och shoppat och hade besøk av tindra, sindre och pernilla. En bra dag och en bra kvæll. På kvællen komm Emma och vi åt gott och drack lite mojito.
Nær martina kom lite senare så va hon redan full pga att hon va och drack lønningspils med jobbet. Då blir det oftast mer æn 1 øl. :)
Vi pratade mycket om vår kommande resa till sthlm. Ska bli nice och komma ivæg lite æven om det ær bara till sthlm.

Nu ska jag fortsætta jobba. Ha en trevlig lørdag :)

Shopping sugen

Snart ær det dags før Sthlm tur. Då ær det inte bara whiskey och øl messa.:) Utan det blir æven shopping så klart. Kan inte åka från sthlm utan att shoppa. Shoppingen dær ær kanon. Jag længtar!!!!

Sitter hær på jobbet och kollar på shopping sider på internet. 

Jag behøver lite høst/vinter klæder.                                       
Detta ær några ting som jag ær ute efter, Något varm och något till vardags och något till fint. :)
  
Denna har jag verkligen lust på fast i svart. Sen ær en skjorta aldrig fel. Allt detta ær från hm. Jag tror jag får ta en tur dit i veckan. Jag kan inte hålla mig till sthlm. hehe japp, jag ær en mini shopaholic :0)


Næ nu ska jag fortsætta jobba och sluta med mitt menningsløsa inlægg.

Hoppas ni sover gott!! hade gærna legat i sængen just nu! Det e ju bara 7,5 timmar kvar. Suck!! sen ska jag hem och sova ett par timmar och sen ær det dags før kvællsvakt. jippi.. jaja får tænka på pengarna :0)





Mys kväll

I lördags så åkte jag ut till min stora syster efter jobbet. Jag kom lagom til äppelpaj som tindra,pernilla och martina hade lagat.
Sen blev det massa lek och spel. En härlig lördags kväll. :0)



Utsikten från balkongen.



 








När barnen hade lagt sig så spelade vi monopol. Det har jag inte spelat sedan jag va lite. Det va kul och spela. Mindre kul att förlora menmen. ;)






Åpent bakeri



Idag har varit en bra dag. Jag vaknade inte bakis eller var trøtt. Jag va bara i ett hærligt humør. Lite pga vædret så klart. Hela helgen har det varit skønt væder. Hoppas verkligen høsten kommer vara lång.
Innan jobbet idag så gick vi och åt frukost/lunch på åpent bakeri. Det va sjukt gott. Jag har inte varit dær førr, men dom andra ær dær ganska ofta på søndagar. Sjælv jobbar jag oftast på helgerna och missar då detta. Men nu har jag bestæmmt att vi ska gå dit oftare nær jag ær ledig :0).

Åpent bakeri ær kænda før sitt goda brød. Hær bild på ett av dom olika brøden
.            


Senare kommer bilder på min lørdagskvæll med systrana, tindra och sindre :0)

Signes avskedsfest

Idag är det super fint väder. Precis som igår och det här gillar jag med hösten. Hoppas att hösten är LÅNG i år :). Nu ska jag snart till jobbet. Skulle egentligen jobba på dagen. Tur va det för jag la mig inte förrän 01.30 i natt. Vi hade en kul kväll med nattvaktskollegorna. Vi va ute och åt på ett fint ställe på grönland som heter Vognmans Nilsen. Ett fint ställe som jag kan rekomendera om man ska ut och äta lite finare. 
           
Sen gick vi vidare till döttra til hagen och fortsatte kvällen med ännu mer öl. Så jag är glad att jag inte skulle jobba dag. :)

Signe går ut i pension nu och vi hade köpt jättefina blommer och ett presentkort på blomster butik. Sen fick hon en skål från chefen.
      
 Signe är en skön och kul dam :). Vi diskuterade mycket om jobbet. Bl a att vi är på jobbet för att göra en go jobb för pasienternas skull inte för chefens skull. Det är så sant så! Ska bli lite mer som signe. Säga vad jag tycker och tänker. :0) Pratade även om, hur vi är på jobbet och hur bra vi trives ihop. Det är verkligen sant. Härligt gäng och fått nya vänner.
                  Underbara vänner växer inte på trä:0)



    
 

   
      
Tack för en trevlig kväll. :0)

Val 2010

Då va det snart dags för val!
Jag måste erkänna att jag har dålig koll på valet. Därför har jag dom senaste dagarna, kollat mycket på internet och sökt lite om dom olika partierna och gjort en undersökning på svt.se/valet. Finns även en på tv4.se.
Jag tänkte först skylla på att jag bor i Norge. Att det va därför jag inte har någon koll, men det är ingen bra ursäkt pga att vi har svensk tv. Vi kan följa med på nyheterna och olika debatter, sen finns det ju internet. Även om man bor utomlands, så kan man faktiskt åka till svenska ambassaden och rösta. :)


               Har ni röstat??      Gör som jag, gå och rösta :0)
                 

   

    


jaja nog om det. Ikväll har emma och filip varit här och vi ha kollat på hotell till vår sthlm tur :0). Ska bli sjukt kul.. Längtar!! vi har även sätt på idol. Är glad att idol har börjat. Det blir en härlig höst med go fredagskvällar :)
I morgon blir det en full dag med Massa plugg och på kvällen blir middag med mina kära nattvaktskollegor.


Mys kväll med Frida & Sara.

hejsan hej! Då va det lördags kväll och jag ska snart till jobbet. men det är ingenfara pga att jag jobbar med Ida ,Monica, sen kanske kjersti kommer över från andra huset. En pefekt jobbhelg :0).


Här kommer bilderna från myskvällen.
Jag och Martina ordnade middagen. Sara hade med sig super goda kakor och frida hade med sig marängswisch.:0)











           Här har vi Herr & Fru Torgersen


Ses snart :0). Nu ska det ätas och sen jobba. Ha en trevlig lördags kväll.

            NJUT VARJE MINUT.  Ett bra talesätt. Använd det allihopa. :0)

        



Mys kväll med Frida & Sara

Snart så kommer frida och sara. Har inte träffat dessa underbara tjejer sedan bröllopet. Så ikväll blir det mycket bröllop och bebis snack. För snart är det dags för frida & jörgens pojke att komma ut. Hoppas det dröjer en månad till för vi ska ju hinna med en babyshower oxå :0)               

                         Frida& Jörgen och bebisen :0)
                      Frida Torgersen 

                                Här har vi härliga sara. 

          
På bröllopet så tillbringade vi tjejer massa tid på dansgolvet. Här är jag och sara på G :)
      

     Nu ska jag göra i ordning maten till tjejerna kommer. ha en trevlig fredag.

IDOL och lite plugg ... eller inte.

Det blev tyvärr inte så mycket pluggande. Får göra dubbelt upp i morgon i stället. Då kommer ett par klasskompisar hit och vi ska plugga lite.

                      Ikväll blev det en go kväll framför idol.

            

        Här har vi en av mina idol favisar. Här sjunger han låten från idol trailern.


En lugn söndag

Att vara ledig en söndag är väldigt skönt. Jag jobbar ofta på helgerna men inte idag och det e UNDERBART!
Det va skönt att komma sig ut lite i det fina vädret, även om jag är sliten från igår. Jag blev mycket piggare nu när man fick friskluft. Det hjälper nu när jag ska plugga. Köpte med mig massa gott hem, så det blir en lugn söndagseftermiddag med plugg och fruktsallad. Inte så dumt faktiskt.




Igår va jag på fest hos ida. Här har vi ida & kjersti som ser normala ut på detta kortet. ;)
Sist jag träffade dom, så var vi vampyrer ;)







Det blev lite suddit senare på kvällen, även korten blev det. Men kul hade vi och tack alla för en kanon bra kväll.


Nu ska det pluggas.... Ha en trevlig söndag.



En bra höst är välkommen :)

Då har man börjat skolan och redan sjukt mycket läxor. Jag visste redan innan att det skulle bli mycket. Men redan första vecka va lite jobbigt. Det är svårt att sätta sig ner och plugga i många timmar och skriva massa och läsa norska. Jag har aldrig läst en norsk bok eller pluggat på ca 9 år. menmen positiva emma kommer fram och det här ska nog gå bra. :) 
Tur att jag jobbar ganska mycket och kan plugga där och få lite hjälp. Kanon bra!!



Sitter just nu och pluggar eller just nu har jag en pause och blogga lite och läser lite annat. Går från hälsa till att läsa skvaller. Just nu tycker jag faktiskt att god hälsa boken är bättre, ett bra tecken hehe!!



Denna hösten kommer bli en bra höst, för det händer något hela tiden. :) Vi ska till Whiskey och ÖL festival i sthlm. Hur kul som helst.  :0)


                        

Sen blir det HOFFMEASTRO konsert här i oslo. Det ska bli sjukt kul att se dom här på rockerfeller. 




Sen blir det även David guetta konsert i oslo spektrum.



Det blir även en Afrikans fest pga millan ska resa till afrika.

Sen hoppas jag på en halloween fest i fbg. :)

Det va allt för idag, Nu ska jag laga mat till mig och martina
. Hon åker till amsterdam i morgon med jobbet. Lyckost!

RSS 2.0