Massa grattis till vår kära kusse

Jessica och Stefan har blivit föräldrar. Så himla fint bilde på mamma och Alfred



ser framemot juldagen. Då hoppas jag att vi ses :o)

snö

Idag har vi varit och hälsat på hos syrran och martina fick äntligen träffa sindre o tindra. Martina har inte träffat dom på flera veckor. Så hon tyckte det va extra kul och träffa dom. Vädret va inte lika kul, men det va bara att ta på sig lite extra och ut i snöovädret. Martina fick användning av sina nya vinter kläder o mössa. Så nu ska vi nog klara av denna vintern.



svea besök

En trevlig helg har det varit. Har hunnit med shopping, kos och fest. Här förfestar vi med Emelie.
självklart dans på våra förfester. :)

jag och martina va väldigt lika varandra denna kväll, så jag bestämde mig för att byta klänning. Så det blev till slut denna klänningen.


           
            

Tack :o)

Detta fick jag när jag kom till jobbet. Blev super glad!



l
Alltid kul att ge bort lite kläder som vi inte vill ha längre. Denna gången va det min kollega yvonne. Förra gången va det tess.;) Bättre att ge bort till någon som kommer använda det än att det ska ligga uppe på vinden och ta massa plats.




:0(


Så himla tråkigt att hon åkte ut igår. Hon är en cool tjej och har grym röst. Jag tror hon kommer lyckas ändå och jag kommer köpa hennes cd. Jag får bara vänta lite längre! men väntar man på något gott, väntar man aldrig förlänge :)
Sen blev jag possitivt överraskad av att Ola va så grym. Bra jobbat fräsching  ;)

#



RÖDA NÄSAN DAGEN

Röda näsan dagen idag. Det betyr att dom ger pengar till rädda barnen. Samma konsept som humorgalan i sverige. Dom selger röda näsor och tröjor i olika butiker.
Martina hade röda näsan dag på jobbet och många hade såklart köpt en näsa och stöttar rädda barnen. Man kan hjälpa många för en liten peng.

       


Här har vi en komiker som provar olika sätt att få pengar på.



Hoppas ni har en trevlig fredag. Själv har vi idol kväll och jag tyckte ole och linnea va bäst i kväll. ha en trevlig helg. ;o)

cosmopolitan e nice

Nu sitter vi hemma här hos oss och dricker lite cosmopolitan och skvallrar lite om vad som har hänt den senaste tiden. massa kos.
             Underbara Emelie





Nu blir det ännu mer cosmo..hehe en härlig onsdag. :o)

Resten av veckan blir kanon.

I dag kommer vår kära vän Emelie till Oslo och ska vara här till söndag. Så det blir super kul att ha henne här ett par dagar :)
Emelie har vi inte känt i så många år. Hon är en vän som vi har kommit väldigt nära och har mycket gemensamt med och alltid har galet kul ihop. Här är några bilder från våran sommarsemester 09. Oslo och Falkenberg.

åå vad härligt. varför måste vintern vara så lång?!! 







Så nu blir det kos och fest resten av veckan. :o)


En go helg

Då va det söndag kväll och jag har kommit hem från jobb. Så nu blir det film och glögg. Mumsmums.

Min helg har varit kanon. Har som sagt haft mamma och pappa på besök och sen fått busa med syskonbarnen + att jag och några vänner va på bar runda igår. Så det kallar jag en go helg. ;0)





Här är vi på cafe sör. Kvällen avslutades på jakells och där träffade vi filip.

och han va på danshumör och det va vi oxå ;o)

hehe, skön dans bild. Nu får jag lust till att dansa igen :o)



millan är i africa

Det är spännande att få följa med på millans africa resa på facebook. Hon har redan hunnit med massa häftigt som hajdyk m,m. Vi får se när nästa uppdatering kommer, men det är skönt att veta att hon har det bra. :o)

Här har vi millans hem i africa. Dom rosa bussarna.


                                    MISS YOU!

Happy birtday

happy B-day till min kära stora syster. Det är så skönt att ha stora syster i närheten. 
3 ord som beskriver henne är. snäll, omtänksam, hjälpsam. Helt enkelt en go syster. :o)

                       GRATTIS SYRRAN.


all i need is you.

          


Idol kväll och rätt man åkte ut. ;0). Jag hoppas att linnea och jay står i finalen. Det hade varit nice.
Här kan ni se deras gemensamma låt och alla pengarna går till UNICEF. 

           
Den 4 februari ska Madcon spela på rockefeller. Hoppas någon har lust att gå. För det har jag. ;o)

          


saknad

Jag har saknat dig sååå. Är beroende av dig men får inte dig så ofta som jag har lust till. Pga att du bor i Sverige. Men nu är du här. :0) gott,gott i gottgott!





familj besök.

Mamma och pappa, pernilla,tindra och sindre har varit här en stund idag och jag bjöd på paj. Som jag fick mycket beröm av. Så det va kul, för annars är det mest martina som lagar maten. Men nu är hon och två av hennes jobbakompisar i London.
Det blev så klart lek och kos med Sindre o Tindra :0). Sen fick vi massa mat av mamma o pappa. Vi saknar lite svenskmat, så det är passade perfa att dom kom denna helgen. Så nu är frysen full :)

Här har vi sötnosarna. :o)


Længtar till på lørdag

Jag længtar till att få træffa dessa søtisarna. Nu ær det en stund sedan sist, Så det ska bli super kul.
Plus att mamma och pappa kommer upp och vi ska fira Pernillas fødelsedag. Så det blir en go helg. :o)


       




 Nu ska jag dricka gløgg sitta och prata med Ida. Det ær skønt att ha underbara jobbakompisar :0)

Familjen Torgersen

Idag har vi varit och hälsat på familjen Torgersen. Det va första gången vi fick träffa Isac. Himla söt liten bebis      :0). Det va så mysigt och hålla söta isac. Hoppas få tid till att åka dit snart igen. För det va väldigt trevligt och träffa Frida, Jörgen och Isac.:)

          
               tack för en trevlig eftermiddag o tack för god mat.
                          Här har vi stolta föräldrarna.

Här har vi pappa och son på sjukhuset.

Beroende

Jag är beroende av musik. Det är något jag inte hade kunnat klara mig utan. Jag lyssnar alltd på musik. Det första jag gör när jag vaknar är och lyssnar på musik och det jag somna till är musik.
Alla har olika smaker, men här kommer ett par Norska favoriter.

Gillar Gott & blandat. Kanske det har kommit något nytt i sverige som jag inte har fått med mig.,tar gärna emot tips.
Dessa grabbar har släppt ny skiva. Hoppas många låtar är lika bra som min favis GLOW!!!
(sök MADCON- GLOW, på sportify.)Det är mycket roligare och höra den på youtube. För då får man även se dansen som vi brukar dansa :0). Då söker ni madcon Glow-eurovison.

 
Hon finns oxå på Sportify

Hon har ett par bra låtar.



Hinner inte mera. Nu ska vi till ÅS och träffa familjen Torgersen och träffa Isac. Ska bli kul och se bebisen :0)

Ha en trevlig söndag.









En lugn fredag

Idag har jag och Ann-kristin pluggat. Det är skönt att ha någon och plugga tillsammans med. Då får man mer gjort än när jag pluggar själv. Det har varit en lugn vecka med jobb o skola. Nu blir det även en lugn fredag :0)

I morse efter nattvakten så köpte jag med färsk bagel från 7eleven hem. Hemma hade jag massa gott pålägg. Så jag måste säga att den blev mycket godare än vanlig bagel. Japp jag vet, jätte intressant :). Men det va såå sjukt gott. Fick lite nostalgi. Det va sjukt länge sedan jag åt en bagel. Det har inte hänt så många gånger efter Martina slutade för ca 4 år sedan. Det är pga att det är så dyrt + att det är inte lika gott länge. Det va godare förr när mina kära vänner jobbade där.

     MUMSIGT med bagel+ juice. Lyx frukost för min del.
     

     Nu ska jag ha en kos fredag, Hoppas ni oxå får det. :o)

en trevlig kväll

Här om dagen så va jag och Martina bjudna på middag till Robban och hans tjej. Himla trevligt och super go tjej. Träffade henne första gången i somras på våran kräftskiva. Sen har vi inte hunnit träffas. Så det va extra kul och träffa henne o robban igen. Han berättade om sin resa till Japan. Kul att höra om kompisarnas resor. :)
Katrine hade lagat super god mat och dessert. Robban hade gjort en god sallad :o).
tack för en trevlig kväll.

                                   Sötisar :0)


London

                                
                                      LONDON
                             
                  


Martina ska åka till London næsta helg med två av hennes jobbakompisar. Hon åker dit næstan varje år. Hon gillar London helt enkelt :). En bra storstad tycker jag! Bra resturanger,shopping och bra uteliv. Kanon helt enkelt!
Jag har oxå lust och dra någonstans, men prio ær skola og jobb just nu! Sen ska jag børja spara pengar till en soffa. Så det får bli en resa næsta år istællet. jaja, men nær ændå Martina ska dit, så får hon ett uppdag att hitta en fin væska till mig. Hon vet ungefær vad jag vill ha. Dessa hittade jag topshop.com Hoppas någon av dom finns om en vecka :o)

       Leather Piped Detail Satchel           Buckle Strap Leather Satchel
                                   Large Puchlock Leather Satchel

 Då har jag førdrivit tiden lite hær på bloggen, men nu ær det dags att jobba lite. Sov gott!



Då va det vinter

Man ær aldrig før gammal till att leka i snøn och gøra snøgubbe. Man får gøra något kul av den kalla vinter. Så jag o martina, millan gjorde snøgubbe på millans takterass. Detta ær från førra årets førsta snøvæder.

I år så får någon ta øver millans plats och gøra en snøøgubbe med mig o martina. Det ær bara att skriva och anmælla sig till gløgg och snøgubbe kvæll.. :o) 

               Visst blev han fin :)







Grattis pappa

Får inte glømma att det ær FARSDAG idag. Så grattis kæra pappa :o)



Ska bli kul och se dom nästa vecka. För då kommer dom upp och vi ska fira pernillas födelsedag :0)


Julfest med nattvakts kollegorna

Igår va det dags för första julefesten för min del. Detta va med hela sykehjemmets nattvakter. Så det va himla kul och träffa alla och umgås utan våra jobbkläder. Vi bestämde oss för att äta gott och ha det trevlig.
Dom flesta hade med sig något. Jag hade gjort snittar, någon tog med sig frukt och olika slags plockmat osv. Sen va det många som tog med sig dessert. Det va väldigt gott alltihopa! Men den som gjorde mest jobb va Cesar. Han tog tag i festen och ordnade huvudrätt till 30 pers. Maten va kanon god. Bra jobbat Cesar! Men han nöjde sig inte med maten utan han hade fixat kareoke.. hehe. Han är en man som kan sjunga medans jag väntade ett par öl innan jag ställde mig upp. Då hade några hunnit och åka så dom slapp höra mig sjunga FALSK sång.. hehe! jaja jag bjuder på den. Allt för att ha det kul och få folk till att skratta!!
Men kul va det. Så tacka allihopa för en trevlig kväll.

Här kommer självklart bilder från kvällen. Inget inlägg utan bilder :)

Här har vi två som tog hand om dans och sången i början.. Sen vågade tjejerna ta över :)

Bra jobbat killar.




  






   MUMS!!! behövde lite mat och dricka innan jag skulle sjunga. Jag kände mig tvungen till att sjunga när alla ropade EMMA EMMA!!!! jag tror dom trodde att jag kunde sjunga,, men fel hade dom hehe!     

 









Klant arsle kan vara bra ibland.

Klant arsle säger jag till mig själv. Påväg till jobbet igår, så ramlade jag och slog mig som F-N.. Jag har haltat hela natten och har svullet knä,, men som tur har jag snälla jobba kompisar som pysslade om mig. :)
Men som taletsättet säger. När något ont sker, så förer det något gott med sig. Det stämma verkligen i detta tillfället. För det som är bra med denna dagen är att jag har fått FAST jobb och det känns KANON :0).
Kan äntligen sänka ner skuldrana and RELAX. :)

                          
                    Tummen upp för mig!!!!

Varning før læskiga bilder. :)

Min væn Carin från falkenberg hade skræckfest i helgen. Har tagit några bilder från Linas blogg.(Linasbo.blogg.se)
Skit va ækliga alla ær. :) Hær får ni se några av dom! Bra jobbat!!


         Jag hade inte velat træffa dessa i mørkret. :)



         Jag ryser, så læskig du ær på denna bilden lina :0)


Hær har vi Carin som ordnade festen, eller jag tror det ær Carin. hehe
Ær sååå ledsen att vi inte kunde vara med på denna hæftiga kvællen.:(







massa grattis Veronica 28 år.



 Många grattis kramar till denna söta underbara veronica.

 
är så glad att ha dig som vän.
saknar dig såå.
Det är alltid skönt att komma hem till något underbart :)... å det är du!

Ett förslag är att du kommer hit och umgås med oss en helg mellan jan-mars :0). hade varit super kul!

*massa kärlek från oslo till falkeberg*

Love you darling!
Hoppas du har en strålande dag gumman och att presenten passade fint.

*Kramisar*


Lugn helg.

Då ska vi se... vad har hänt i helgen. Inte mycket! I fredags så kom vår kusins föräldrar. Dom är här och hälsa på deras ena son Simon som har bott hos oss i en månad. Vad gör man inte för sina kusiner och familj :)
 Det har gott så bra så att ha han här, men nu är han (vi ) väldigt glad av att bo i egen lägenhet eller rättare sagt lånar millans medans hon är i afrika.


I fredags va Emma och Jenny hos oss och vi hade en lugn kväll med hemlagad pizza och idol. Efter idol så kollade dom på film medans jag gick till jobbet. Jenny hade även med sig kakan. Hennes hund. Har inte sett henne sedan hon va liten så det va kul och ha hund på besök.
Kakan hade klätt upp sig lite med en snygg slips :)



Igår innan jobbet så va vi ute och åt med Erling, Susanne och Simon. Vi va på ett trevligt ställe som hade bl a massa goda pasta o pizza rätter.



Nu börjar det bli kallt och mössa och halsduk o vantar är gott att ha när man ska till och från jobbet.
Slippa frysa är ju aldrig dumt!


                    GOD MORGON PÅ ER.
Jag jobbade högst upp på äldrehemmet i natt och där är det jättefin utsikt. Jag blir så glad när jag ser solen komma fram. Inte bara för att jag ska snart sluta jobbet men för att det ger energi att se solen och se himlen ändra färg. :)
jaja. nu ska jag sova. Ha en fin söndag.


Här har vi en bild från t-banan. Här ser ni inte så bra, men egentligen så ser man oslofjorden men med min kamera är det bara en skarp solfläck. Er sugen på en bra kamera :)


I

Grattis

Vår væn Sara har fått en dotter. Massa Grattis!!

                          Søta Alva
                          GRATTIS

sitter på jobbet och har tråkigt!!!!!

hjælp jag har tråkigt!! men som tur e så har vi data på jobbet + att jag har med mig min minidatan, så det blir lite film och godis snart. Får hålla tummarna på en lugn natt :)

Sitter hær och tænker på hur kul dom har det hemma i falkenberg nu. Carin har ordnat halloween fest och alla måste klæ ut sig. Ska bli kul och se alla bilderna :0) . själv är jag tvungen att jobba..:(
Hoppas ni har det kul och drick før mig oxå.skræm inte varandra allt før mycket,hehe! :)


Sitter og degar på datan och kolla runt lite på klæder och bloggar,aftonbladet,vg, osv. fördriva tiden lite!
Ær ofta sugen på shopping. Men tyværr får jag vænta till lønen kommer :(.
Hær ær två snygga klænningar från H&M. Som tyværr är utsålt. men hær i oslo finns det 100 olika hm. Så vem vet, kanske hittar den. Ibland kan det vara bra med många av samma butiker. men som tur e så kommer det lite nytt hær i oslo. Bl a MQ och några dyrare klädsmärken, som jag iof inte handlar i men kul att ha större utbud av klädsbutiker.Men det bästa är att jag har hört att topshop ska komma hit :). Det ska bli spænnande! Den butiken kan man hitta massa konstigt men oxå massa bra. Hittade en super fin væska på topshop i sthlm, men jag køpte den aldrig før jag hade då en ganska ny væska men jag ångrar mig!!!  martina ska till london om 2 veckor, så kanske hon hittar något kul då :)










Nu ska jag sluta dega. eller jag ska fortsætta dega framfør en film :0)
god natt på er eller festa lugn!!

En dag i dröback

Alltid kul att komma till dröback och få hälsa på ida,erik och barnen oliver,leon och robin :)
Få skvallra lite och leka lite med barnen. Jag har inte sätt dom sedan i somras, så det va härligt och komma bort från oslo för en stund.
:)


Här har vi den nyaste ungen. sötnosen robin. ;)





Här har vi storebror Oliver

                        Här har vi leon.
Sköna grabbar. :0). Ser framemot att åka pulka med er i vinter.

Happy birtday

                   Massa Grattis till sötisen Veronica.

Hon bor som många av våra vänner i Sverige. Falkenberg för att vara exakt. Vårat kära hem. :)
Det som är bra med att ha nära vänner, är att även om vi inte träffas så ofta så vet man att dom alltid finns där och det är skönt att ha något att komma hem till! Denna tjej får oss att sakna Falkenberg.
Man har aldrig tråkigt när man träffar denna sötisen. Hon är en tjej som sprider gledje och kul runt sig.
Denna tjejen kan man inte annat än att älska. Love you vännen. Massa kramisar från mig. 
         
                 
   Så idag hurrar vi för Veronicas. Hurra hurra hurrrrrrraaaaa!!!!!
     





Happy birtday

                        happy B-day till kära filip. 
            
Filip är en knallbra kille. Han är smart och duktig på det mesta. Han är bra på det han gör inom allt! Han kan måla,sjunga,spela gitarr.Han är duktig på jobbet och får massa nya utmanningar som han kommer klara galant. :)
Bra jobbat fille! Filip är en kul och cool kille. Vi är stolta över dig.:0). happy B-day vännen.
              
             Födelsedags present från Millan, Martina och mig. 


         
             
               

              


RSS 2.0