Lördagen :)

Dagen började väldigt bra med fint väder och gratis konsert nära där vi bor. Vi fick dansat till Haba haba(norges bidrag till eurovision) och sen Madcon. Hur bra som helst.

Det va en bra start på dagen.

                   Här har vi Marsbarnen. :) kos till er.

Vi fortsatte och fira och jag och martina tyckte vi skulle fira alla marsbarnen :)





Kvällen fortsatte vi fest.




 Före öl och mojito :)

 efter...








ute på puben.




Tack för alla fina presenter. Ni är helt underbara allihopa :)


En underbar helg med underbara vänner

Det började i fredag då vi hade födelsedag. Den dagen va kanon och vi kosade oss och vi bjöd hit ett par vänner och vi åt smörgåstårta. Här i norge är detta väldigt ovanligt och jag kan ju hålla med att smörgås - tårta inte passar ihop. men gott är det och det tyckte våra norska kompisar oxå :)
bild bomb från fredagen




Fick massa fint och här har vi två påser med massa kul. ingen tvil om att tess vet vilka färger vi gillar.hehe. :)










Gott i gott gott med MOJITO. :)

sötisarna Monica och Kjersti

sköna Trude

och pojkvännen tony
S

Efter smörgåstårta blev det hemma gjord glastårta. Mumsmums  

Tack allihopa för en trevlig fredag och tacka alla för fina presenter och blommor. Ett stort hjärtligt tack. :o)
I morgon lägger jag upp om lördagen.

MASSA GRATTIS

Massa Grattis till sötaste Emma. Du är en underbar vän som jag är glad att ha nära. :o)


     A true friend reaches for your hand and touches your heart. :)


En härlig dag i solen

Förra helgen va ju mamma o pappa upp här. Här kommer lite bilder från vår dag hos stora syrran. Vi va ute hela dagen och grillade och lekte med barnen. Kan inte beskriva hur härligt det va för nu är man väldgt rött på vintern. men den dagen va det inte vinter utan vår i luften fast med väldigt mycket snö..
Sen hittade jag och martina en soffa på skeidar som vi har beställt och den får vi den 31 :o). Ska bli så gott med en ny soffa. :)




        




  




Detta kallar jag njuta till 1000...




En härlig dag fortsatte med en härlig kväll med vänner. Vi såg på melodifestivalen och käkade pizza. super gott. :) En vän till Martina va på besök och det va jätte kul och se henne och hennes bulle på magen. En till som ska få barn till sommaren. :) klara och richard ska oxå få då. Kul med barn runt sig :)



Familjmys

Idag ær vi ute i lørenskog hos Tindra o Sindre. Nu ska vi ivæg och kolla på soffa. Sen ska vi sitta barnvakt før søtnosarna. En kvæll med massa lek. ;)

Hær ær vi ute i snøn och åker skidor.



Ibland ær det faktiskt fint med snø. men jag sæger inte nej till vår :)


barnvakt

Idag har Tom varit här och fixat golvet i köket. Så himla skönt och få slippa plastmattan från 70talet. Medans han gjorde det så gick jag och Sindre till aftenposten och hälsade på moster martina och millan. När vi kom hem till lägenheten igen, så fick jag se Sindre ta två steg utan och hålla mig. Fy fan va kul det är och se barn göra något dom aldrig har gjort,( eller jag har inte sätt han göra det). När dom är så små så är det nya saker hela tiden så himla rolig upplevelse. ;). I morgon ska vi sitta barnvkt igen + att mamma o pappa kommer upp. Så det blir en trevlig fredag med familje mys.








Kommer sakna dig.

I tisdags så fyllde denna söta tjejen 28år. Ville bara säga Grattis igen till min underbara vän millan. Snart kommer hon flytta hem till sverige. Ska bli spännande och se var hon hamnar. En sak är säkert, vi kommer sakna dig MASSA.. :)         

           
         

VM 2011 I OSLO

Just nu så händer det mycket i Oslo och mycket folk överrallt. Nu är det sista helgen på VM och det kommer vara ännu mer folk. Så här mycket folk va det när dom delade ut prisen i onsdags.



GRATTIS TILL GULDET.. :)
Detta är vid universitetet vid karl johan. Ca 40 000 person.

Vi hade på oss våra svenska mössor såklart. Simon jobbar där uppe som kock. Så han fick en svensk mössa från aftonbladet. men den va lite rosa. Så Martina fick den. hehe




Dom har gjort massa fina is skulpturer. bl a den berömda skriktavlan. Ganska likt eller hur?!






Nu ska jag snart till jobbet och se lite på staffeten. Heja hellner och grabbarna :)


RSS 2.0